Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale ja Idę dzisiaj jak burza--79 postów pykasz jak oszalała ....
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 młody, to trzeba z wolczyńskiej skrecic do komputronika lub bertusa. kawalek przejechac i po lewej stronie jest placyk, nawet droga tam jest oblodzona
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 a gdzie Cie tam Pawel wywialo??? ale wiem o jakim placyku mowisz ja wracajac po pracy wskocze na makro-jest tam jeden kacik gdzie mozna dac czadu :gwizdanie:
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 bylem w robocie na 5 sekund, cos tylko przekazac
variocustoms Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Haj, jakoś dojechałem, miło nie było ale tragedii też nie, 11 minut dłużej niż zwykle, spalanie 4,7
variocustoms Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie przekraczałem 120 i 2000 obr bo mi szalał na tym sliskim
Yelo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Szaleństwo to dzisiaj w Kaliszu było, zwłaszcza jak mi jakaś babcia wyszła pod koła z niedozwolonym miejscu Zaraz sobie chyba coś walnę, bo nie mam spokoju.
Aydaho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam Poznań mam prośbę może mi ktoś te lampy obejrzeć ? http://allegro.pl/item514556475_audi_a4_xenon_bixenon_po_2001_zobacz_opis.html chcę kupić i założyć w weekend będę wdzieczny
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Szaleństwo to dzisiaj w Kaliszu było, zwłaszcza jak mi jakaś babcia wyszła pod koła z niedozwolonym miejscu Zaraz sobie chyba coś walnę, bo nie mam spokoju. staraj się walnąć w coś co nie uszkodzi mocno auta :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 18:45_________________________________________________ witam Poznań mam prośbę może mi ktoś te lampy obejrzeć ? http://allegro.pl/item514556475_audi_a4_xenon_bixenon_po_2001_zobacz_opis.html chcę kupić i założyć w weekend będę wdzieczny a gdzie w poznaniu są do oglądnięcia ??
Yelo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie walnę w coś, tylko walnę coś. Szczegóły akcji opowiem na spocie, bo tutaj mi się nie chce, powiem tylko że minąłem ją driftem o kilka centymetrów...
Aydaho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 a gdzie w poznaniu są do oglądnięcia ?? nawet nie zapytałem .. zaraz zadzwonie jeszcze raz
variocustoms Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Hihi, jak wyjeżdżałem z Kalisza to mało co bym w autobus przy rondzie przy Wojska przywalił, ja po hamulcu a on na koleinie się na autobus pchal, zlekka mi się ciepło zrobiło, Yelo, uwierz, do samego Poznania było ślisko jak k mać
Yelo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ale podejrzewam, że nie to co w mieście, przy 40 zmiana pasa i lekka kontra była niezbędna... 120 to sfera marzeń.
variocustoms Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Yelo do Konina max 100, na autostradzie 120 cały czas a Września Poznań do 120 i spoko ale szybsi ode mnie też byli
duluki Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 na spota pewnie zawitam bo dawno mnie nie było ,przydało by tylko gdzieś autko jeszcze umyć .Takiego brudnego jeszcze nie miałem :gwizdanie: Próbowałem to zrobić w niedzielę ale były za...biste kolejki
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 na spota pewnie zawitam bo dawno mnie nie było ,przydało by tylko gdzieś autko jeszcze umyć .Takiego brudnego jeszcze nie miałem :gwizdanie: Próbowałem to zrobić w niedzielę ale były za...biste kolejki nie martw sie teraz pewnie znowu ja wygram konkurs na najbrudniejsze auto :banan1:
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 na spota pewnie zawitam bo dawno mnie nie było ,przydało by tylko gdzieś autko jeszcze umyć .Takiego brudnego jeszcze nie miałem :gwizdanie: Próbowałem to zrobić w niedzielę ale były za...biste kolejki nie martw sie teraz pewnie znowu ja wygram konkurs na najbrudniejsze auto :banan1: oj może nie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi