slo Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 c tam chlopaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 stara bida, dopiero kompa odpaliłem:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 no a ja ogarniam forum po nowemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 jest coraz lepiej z forum ale brakuje mi jeszcze ignorowanie działów i pokaż nowe wiadomości od ostatniej wizyty a tak na razie błądzę po wszystkich wątkach na pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 powoli wszystko bedzie ogarniete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 wiem i jetem cierpliwy, Hugo już teraz odwalił kawał super roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Pochwalcie się, co się robi na takich spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 ogląda furacze, gada o wszystkim, VAGuje, pije kawę itp. itd. poznaje nowych ludzi, zawiera nowe znajomości, czysta przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kurde nie mogę się przyzwyczaić do nowej szaty i obsługi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 potwierdzam:cool1: tez kilka razy juz bylem. nawet jedna "prawie A4" lekko przerosnieta przyjezdza:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 czyli w niedziele o 16:00 się widzimy tak? Ale mi nuta wjechała przed spaniem http://oxygene1994.wrzuta.pl/audio/2m6mbcgMiFt/john_lennon_-_oh_my_love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 potwierdzam:cool1: tez kilka razy juz bylem. nawet jedna "prawie A4" lekko przerosnieta przyjezdza:wink: To znaczy? Hehe A co to za miejsce w tym poznaniu, jakiś parking czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Maxcudo i jak tam sprzedaz autka?? Pewnie jeszcze stoi bo sie nie chwalisz:zyzol: ---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:40 ---------- To znaczy? Hehe A co to za miejsce w tym poznaniu, jakiś parking czy coś? Przyjedz, koniecznie jak Vario bedzie, to zobaczysz:punk: No parking przy King Crosie, poziom -2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 No to pochwalcie się, co to za tajemnicza fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ford F150 V8 5.4l jak mnie pamiec nie myli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 5.4l V8 łedit: Co ile organizowane są te spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 co 2 tyg srednio. teraz w niedziele raczej bedzie:tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 dzien doberek ---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:15 ---------- czyli w niedziele o 16:00 się widzimy tak? Ale mi nuta wjechała przed spaniem http://oxygene1994.wrzuta.pl/audio/2m6mbcgMiFt/john_lennon_-_oh_my_love tak - niedziela. meganuta ---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:17 ---------- nie są ok. galeria zdjęć, spoty w Kaliszu i Pile nie działają... zapomnialem napisac. linki poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 :siema:pierwszy dzien po antybiotyku i jest poprawa, takze niedziela o 16:00 sie zjawie na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dobry ktoś do mnie pisał na PW w czasie renowacji forum i mi to gdzieś zaginęło, wiecie może jak odzyskać? Tym razem w niedzielę powinienem się stawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi