pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 pewnie niech zgadne terrawita i milka coś mi sie wydaje ze zgadłes
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 niech zgadne terrawita i milka prorok czy co
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 pewnie niech zgadne terrawita i milka coś mi sie wydaje ze zgadłes kiedyś pracowałem jako jasnowidz dla FBI i NASA :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ups, zapomniałem jeszcze o Yelo pewnie niech zgadne terrawita i milka coś mi sie wydaje ze zgadłes o, jasnowidz [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 23:41_________________________________________________ pewnie niech zgadne terrawita i milka coś mi sie wydaje ze zgadłes kiedyś pracowałem jako jasnowidz dla FBI i NASA :gwizdanie: cwaniaki. dajecie 4 dychy
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 żona mnie się pytała czy dotykaliśmy się na spocie oczywiście na drugim bo na pierwszym była ze mną
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 żona mnie się pytała czy dotykaliśmy się na spocie oczywiście na drugim bo na pierwszym była ze mną o qrna........
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 a krysztalowa kule masz mam kilka fajnych gadżetów ale nie mogę pokazać bo obowiązuje mnie tajemnica służbowa mimo że jestem na emeryturze :gwizdanie:
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 żona mnie się pytała czy dotykaliśmy się na spocie oczywiście na drugim bo na pierwszym była ze mną chyba cos nie tak mi wycieli w czasie tej operacji, bo nie moge załapac o co lata
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 oto filmiki z dzisiejszego spota http://rapidshare.com/files/180858423/audi.rar.html jak ktoś może to niech ściągnie i sprawdzi czy działa
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 żona mnie się pytała czy dotykaliśmy się na spocie oczywiście na drugim bo na pierwszym była ze mną chyba cos nie tak mi wycieli w czasie tej operacji, bo nie moge załapac o co lata chyba tak :polew:
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 żona mnie się pytała czy dotykaliśmy się na spocie oczywiście na drugim bo na pierwszym była ze mną chyba cos nie tak mi wycieli w czasie tej operacji, bo nie moge załapac o co lata chyba tak :polew: ale pewny na 100% nie jestes, bo wkradlo sie slowo chyba
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 oto filmiki z dzisiejszego spota http://rapidshare.com/files/180858423/audi.rar.html jak ktoś może to niech ściągnie i sprawdzi czy działa nie możesz tego wrzucić w youtube??
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 oto filmiki z dzisiejszego spota http://rapidshare.com/files/180858423/audi.rar.html jak ktoś może to niech ściągnie i sprawdzi czy działa nie możesz tego wrzucić w youtube?? nie
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 to moze chociaz tablice zasłońcie [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 23:47_________________________________________________transfer marny, tylko 70 kB/s
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 żona mnie się pytała czy dotykaliśmy się na spocie oczywiście na drugim bo na pierwszym była ze mną chyba cos nie tak mi wycieli w czasie tej operacji, bo nie moge załapac o co lata
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja juz zmykam panowie do jutra k**** znowu uciekasz , k**** zrób kakao i posiedź z nami jeszcze
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 żona mnie się pytała czy dotykaliśmy się na spocie oczywiście na drugim bo na pierwszym była ze mną chyba cos nie tak mi wycieli w czasie tej operacji, bo nie moge załapac o co lata chyba tak :polew: ale pewny na 100% nie jestes, bo wkradlo sie slowo chyba na spocie podlaczymy ciebie pod VAG-a
Rekomendowane odpowiedzi