Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ten mój stary się nadaje, latem jeździłem bezstresowo. Jak auto stało na mrozie, to nagle rozrusznik prawie nie działał, ale i tak jakimś cudem odpalało.
nike21 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a wogole to zapomnialem napisac ze ogladalem filmiki z waszych wczorajszych wojarzy na sniegu... pawlika quattro ladnie sie krecilo ale madasowi cos nieszlo... wogole operator tej kamery nie popisal sie umiejetnosciami...
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a wogole to zapomnialem napisac ze ogladalem filmiki z waszych wczorajszych wojarzy na sniegu... pawlika quattro ladnie sie krecilo ale madasowi cos nieszlo... wogole operator tej kamery nie popisal sie umiejetnosciami... a no nieszło nieszło koła mi przychamowywało i nie chciałem szaleć za mocno :gwizdanie: ESP wyłączone ale cały czas coś tam działało
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dlatego lubię te stare paździochy, kierownica, lewarek i pedały i nic nie przeszkadza na śniegu
nike21 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 dlatego ja nie lubie elektroniki... nawet abs mnie denerwuje lepsza szybka noga
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 dlatego ja nie lubie elektroniki... nawet abs mnie denerwuje lepsza szybka noga Uwierz mi, że nie... ABS raz mi doopę uratował... i wiele razy dużo pomógł, np. wczoraj w manewrze ominięcia babci.
pawlik79 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 hejka. jak zdrowko? dziekuje, coraz lepiej
nike21 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ale ja wiem kiedy odpuscic zeby moc sterowac autem a z abs droga hamowania bardzo sie wydluza... jak sie juz pojezdzi to mozna sie przyzwyczaic ale jednak wole czasem na " zblokach" poleciec
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wczoraj jak skręciłem koła, nie skręcało, natomiast po wciśnięciu hamulca przód został pociążony i lepiej skręcił. Innym razem wleciałem z dużą prędkością na lód, hamulec w podłogę i kierownicą walczyłem aby utrzymać się na drodze. ABS w takich sytuacjach jest niezastąpiony.
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja zawsze myślałem że jak ESP wyłącze to śmigam bez żadnych ograniczeń jak kiedyś Astrą .... bo w Volvo nie miałem okazji z ESP wyłączonym bo zimy nie uraczył .....
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Niestety, nie ma tak dobrze w nowych autach, wyłączenie ESP to tylko ograniczenie zakresu działania... Ale jak ojciec w C5 wcisnął gaz w podłoge na śniegu, to byłem w szoku jak się auto zebrało od 0
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ale Quattro robi wrażenie nie ma co ..... Pawlik jak sprzęgło
Iverson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 oglądnąłem ten filmik....Q daje radę , ale Adam Ty chyba goniłes Pawła hahahaa , bo driftem na śniegu nie można tego nazwać
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 oglądnąłem ten filmik....Q daje radę , ale Adam Ty chyba goniłes Pawła hahahaa , bo driftem na śniegu nie można tego nazwać raczej ciężko bałem się jak mi zaczął przychamowywać po wyłączeniu ESP więc dałem trochę na luzik
variocustoms Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Może mi ktoś ten filmik na maila puścić bo ze stronki nie mogłem ściągnąć, dzięki, [email protected]
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja też poproszę bo mi jakiś bład wyskakuje [email protected]
Iverson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 to co masz oprócz esp , że cię blokowało??[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 14:21_________________________________________________właśnie go usunąłem , za późno , ale on ma ze 30 parę mega ,jest sens
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Trochę mało śniegu było z tego, co widziałem Jakby była grubsza warstwa i mniej wyjeżdżone, to Q by miało mniejszą przewagę.
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 to co masz oprócz esp , że cię blokowało?? nic nie mam ... ale dziwne wrażenie miałem przy mocniejszym ślizgu że mi koła jakby blokują....pierwszy raz nim jeździłem po śniegu i frajda frajdą ale nie chce czegoś rozdupcyć.... może coś źle robiłem ... mistrzem driftu nie jestem :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Może mi ktoś ten filmik na maila puścić bo ze stronki nie mogłem ściągnąć, dzięki, [email protected] zaraz wrzuce na youtube i powinno być lepiej a tak wogóle to czołem pany
Rekomendowane odpowiedzi