Qbazulu Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 cześć jestem ciekaw ilu z nas w robocie jest? jaki będzie wynik, bo może nie jestem optymistę to jednak postawię na Polska 3:1 Grecja
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 przedwczoraj w pracy, dzisiaj w pracy, jutro w pracy... myślę że możemy wygrać tak na 70%. bardziej stawiam na remis i ewentualne zwycięstwo w rzucaniu monetą
Banan Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja byłem dziś na chwilę od rana i jutro do pracy też - a tak w domu pracowicie bo w końcu urządziliśmy małemu pokoik , ma 6,5 miesiąca i czas żeby spał oddzielnie a nie w sypialni
Banan Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 wszyscy chyba na weekendzie bo cisza na forum jak makiem zasiał
benoos Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nikt nie wie co napisać po meczu "przyczajony Tytoń"
David Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 witam kolegow z Poznania mam do was pytanie jutro jade do Poznania ze Szczecina,mam wylot samolotem o 21,patrzylem na google i pokazuje mi czas przejazdu ze Szcz do Poz 3h,czy w zwiazku z Euro i jutrzejszym meczem zauwazyliscie moze wiekszy ruch na tej trasie ?? czy ktos z was jechal ta nowa droga Szcz-Poz ?
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 trasa jest ok, można w 3 godziny zrobić faktycznie nie wiem tylko jak z ruchem, ale myśle, że tragedii na trasie nie powinno być.
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 eSka jest tylko do Gorzowa a potem porazka, 3 h to dosyc optymistyczne podejscie
David Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 mam wylot o 21 chce byc na lotnisku o 20 wiec chyba lepiej jak wyjade o 15 i zaloze sobie 5h na trase
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Moze byc, musisz jeszcze sie dobic na Lawice, zaparkowac ...
tyc_jan Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 witam kolegow z Poznania mam do was pytanie jutro jade do Poznania ze Szczecina,mam wylot samolotem o 21,patrzylem na google i pokazuje mi czas przejazdu ze Szcz do Poz 3h,czy w zwiazku z Euro i jutrzejszym meczem zauwazyliscie moze wiekszy ruch na tej trasie ?? czy ktos z was jechal ta nowa droga Szcz-Poz ? Cześć, 3h jesteś w stanie spokojnie wykręcić do POZ, dużo nadrobisz na Esce. Oczywiście jeśli nie będzie żadnej niespodziewajki po drodze i ewentualne CB na dachu. Przed otwarciem Eski jeździłem do SZC i czas był na poziomie 3,45 h Ogólny ruch w POZ jest żaden, oprócz strefy EURO pozdro
Qbazulu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 racja na trasie z ruchem nie będzie żadnego problemu, a czasowo ... w 3 to ja do gdańska jadę
danielo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 :hi:witka i pozdrowienia z pomorza,ja ze Sławna do Poznania robię w 3godziny,ale jutro będzie ciężko wiara wraca z weekendu i będzie duży ruch,tak jest teraz zawsze w piątek i w niedzielę. ---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- witam kolegow z Poznania mam do was pytanie jutro jade do Poznania ze Szczecina,mam wylot samolotem o 21,patrzylem na google i pokazuje mi czas przejazdu ze Szcz do Poz 3h,czy w zwiazku z Euro i jutrzejszym meczem zauwazyliscie moze wiekszy ruch na tej trasie ?? czy ktos z was jechal ta nowa droga Szcz-Poz ? Witaj,a do kiedy jesteś w PL? Ja albo 20 lub 21ego czerwca będę leciał do DK pozamykać wszystkie sprawy związane z pobytem tam.Może jakiś spocik?
Piechol Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 ktoś kojarzy tę firmę? warto? Samochód: Serwis Klimatyzacji z Uzupełnieniem Czynnika i Przegląd Auta
blind1 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 doberek z rana ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- ktoś kojarzy tę firmę? warto?Samochód: Serwis Klimatyzacji z Uzupełnieniem Czynnika i Przegląd Auta ja nie znam tej firmy Wojtasie, robie klime od zawsze w warsztacie kolegi w swarzedzu i jestem zadowolony, nigdy nie mialem problemow
Piechol Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 podaj jakieś namiary jak możesz Piotrek, badam rynek na razie
blind1 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 podaj jakieś namiary jak możesz Piotrek, badam rynek na razie zapodam tobie numer kom na pw. ok ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- dostales? ---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- gosc mnie rozbil :polew: ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi