Azunia Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a jeżeli chodzi o latanie bokiem, to spaliłem wczoraj sprzęgło przy bączku i pupa z driftem, trza odkładać na wymianę... ;( przykra sprawa, sporo musisz zaoszczędzić na sprzęgło, bo tanie nie będzie...
Musashi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja mam zupełnie inny gust, Carlsberga wypijam tylko w ostateczności (np. jak to jedyne piwo w pubie). Lech, Żywiec, Tyskie, z zagranicznych Heniek, Grolsch, tyle mi do głowy na początek przychodzi. franzischkaner, paulaner, i inne pszeniczne, koźlak, czarnkowskie, żywe,[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 22:22_________________________________________________ a jeżeli chodzi o latanie bokiem, to spaliłem wczoraj sprzęgło przy bączku i pupa z driftem, trza odkładać na wymianę... ;( pewnie do S8 troche kosztuje sprzęgiełko? jeszcze nie wiem... może to i lepiej lyknij piwo niejedno i po problemie
pet3r Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 wg ETKI 1300 zł komplet w ASO :blink: regeneracja koło 700-1000, wzmacnianie 1200 (spiek + mocniejszy docisk) screen z ETKI: czy ktoś może mi sprawdzić u siebie w ETCE ile kosztuje bo nie chce mi się wierzyć, że za komplet chcą 1300 w ASO... ?? gdzie tu logika?
august Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 yo fellows! ..nadal się ociepla już -8, w tym tempie w lutym będzie +40
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 siema ziomki [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 09:32_________________________________________________chłopaki z kalisza upalają S3 http://pl.youtube.com/watch?v=A7w4elAUNyI
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 czesc wszystkim jak tam nastroje w ostatni dzien przed weekendem?? :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja od 3 tyg codziennie mam weekend , już zapomniałem jak to jest w pracy :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ojj to sie dopiero przekonasz jak wrocisz po takiej przerwie... az ciezko sie znowu przyzwyczaic do zwlekania tylka z wyra...
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ojj to sie dopiero przekonasz jak wrocisz po takiej przerwie... az ciezko sie znowu przyzwyczaic do zwlekania tylka z wyra... widzę że doświadczony jesteś
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ojj to sie dopiero przekonasz jak wrocisz po takiej przerwie... az ciezko sie znowu przyzwyczaic do zwlekania tylka z wyra... coś ty codziennie o 8.00 pobudka , a to i tak dla mnie za późno , jestem nauczony wstawać wcześnie , 6h snu to max. im dłuzej śpie , tym bardziej zje*any jestem
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 oczywiscie mi sie nigdy wstac nie chce... czy po urlopie czy przed :gwizdanie: dzisiaj budzik ryczal od 8 do 8.45... na 9 do pracy [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 10:15_________________________________________________ ojj to sie dopiero przekonasz jak wrocisz po takiej przerwie... az ciezko sie znowu przyzwyczaic do zwlekania tylka z wyra... coś ty codziennie o 8.00 pobudka , a to i tak dla mnie za późno , jestem nauczony wstawać wcześnie , 6h snu to max. im dłuzej śpie , tym bardziej zje*any jestem a to chyba ze tak... ja za to moge siedziec do pozna ale rano uwielbiam spac... mi zazwyczaj 8 godzin starcza
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 oczywiscie mi sie nigdy wstac nie chce... czy po urlopie czy przed :gwizdanie: dzisiaj budzik ryczal od 8 do 8.45... na 9 do pracy [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 10:15_________________________________________________ ojj to sie dopiero przekonasz jak wrocisz po takiej przerwie... az ciezko sie znowu przyzwyczaic do zwlekania tylka z wyra... coś ty codziennie o 8.00 pobudka , a to i tak dla mnie za późno , jestem nauczony wstawać wcześnie , 6h snu to max. im dłuzej śpie , tym bardziej zje*any jestem a to chyba ze tak... ja za to moge siedziec do pozna ale rano uwielbiam spac... mi zazwyczaj 8 godzin starcza dobry ! hehe mam tak samo - przewaznie 8 godz. mi starcza chociaz zdarzaja sie wyjatki
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 no pewnie w weekendy czasem sie budze o 13 i z wyra nie wychodze przez caly dzien :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 no pewnie w weekendy czasem sie budze o 13 i z wyra nie wychodze przez caly dzien :gwizdanie: ja pierdziu , to cały dzień byłbym w plecy - marnotrawca
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 przyszedł Deszcz no i ku*wa po śniegu
Rekomendowane odpowiedzi