Madas Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jestem zaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To moze wyrezamy moj sufit przy okazji Tez bym wleciał na kawke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To moze wyrezamy moj sufit przy okazji Tez bym wleciał na kawke;) Sufitu nie zdążymy ale lusterko slo pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To moze wyrezamy moj sufit przy okazji Tez bym wleciał na kawke;) Sufitu nie zdążymy ale lusterko slo pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To moze wyrezamy moj sufit przy okazji Tez bym wleciał na kawke;) Sufitu nie zdążymy ale lusterko slo pewnie tak http://i.imgur.com/QM2qxSN.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 To moze wyrezamy moj sufit przy okazji Tez bym wleciał na kawke;) Sufitu nie zdążymy ale lusterko slo pewnie tak http://i.imgur.com/QM2qxSN.png :polew:To się udało :grin: Witam Panowie ---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- To może oficjalnie - kto ma ochotę na piwko czy coś podobnego w niedzielny wieczór? Nie jakieś chlanie bo rano mam wylot ale miło się będzie spotkać i pogadać przed wyjazdem ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- Wyskoczymy do jakiegoś "neutralnego" pubu Odwiedziłbym aczkolwiek do 20 w robocie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Panowie, jakie mamy spinki w B6 tapicerki boczków ? czy takie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ani te ani te wsumie. ja takie kupowalem w aso Spinka spinki tapicerki drzwi AUDI A4 (2972226079) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sa jeszcze po jednej na drzwi takie biale, podobne do tych zoltych z obrazka, ale malo potrzebne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 w niedziele również wpadłbym, tylko gdzie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 To może oficjalnie - kto ma ochotę na piwko czy coś podobnego w niedzielny wieczór? Nie jakieś chlanie bo rano mam wylot ale miło się będzie spotkać i pogadać przed wyjazdem ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- Wyskoczymy do jakiegoś "neutralnego" pubu idzie ocieplenie zróbmy u Ciebie grilla i teledysk nasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Bartek w poniedziałek leci do Szwecji nagrywać z Abbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Bartek w poniedziałek leci do Szwecji nagrywać z Abbą Podpisał z nimi kontrakt na grube miliony :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 mam pytanko,gdzie w PO zamontują mi webasto?ktoś coś wie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Webasto ori z Audi czy aftermarket? Jak aftermarket to jest jakaś firma, muszę zerknąć w google Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam, Vario chyba masz skrzynkę odbiorczą zapchaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Zaraz zerknę ---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- odpowiedziałem, nie dostałem niczego wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi