danielo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Dzięki za spotkanko ej panoczki jesteście tutaj czy na W.o.T mnie ta gierka tak wciąga,że c**j...
blind1 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 dobrerek ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Dzięki za spotkanko ej panoczki jesteście tutaj czy na W.o.T mnie ta gierka tak wciąga,że c**j... mnie tez wciagnelo
tomx Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 nie wciagnijcie sie za bardzo:)w to granie:)
variocustoms Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ja tylko Forza4 na X-box, dzisiaj wszedłem do ligi legend czyli ostatni etap gry
wojthass Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ja czekam na nowa Toca Race Driver A ogolnie to jakoś konsola już mnie nie kreci, nawet Pesa nie mam nowego
variocustoms Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wojtek ogarnąłeś lakier? ja byłem fanem PS ale X-box jest bardziej cool
wojthass Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wojtek ogarnąłeś lakier?ja byłem fanem PS ale X-box jest bardziej cool Czekam na cieplejszy dzień i troche się cykam ogolnie, poczytalem na tym forum ale bez konkretow. Tak samo miałem, kiedys PS teraz Xbox, jedyny minus x to brak bluray..
variocustoms Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ja mam blu-ray w lapku ale tylko jeden film obejrzałem mam też Soul Calibur IV na X'a i grafa całkiem za***ista na plaźmie Panasia
wojthass Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Do filmów 3D sie bluray przydaje;) Dużo zajmują a łącze takie słabe..
Gwerty Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 czołem wracam do siebie po weekendzie:decayed: ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ---------- Vario. powiedz kiedy bedziemy działac z autem?
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Grzesiu, czekam na odpowiedź z OEM+, co z kolorem? coś wybrałeś?
Gwerty Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Grzesiu, czekam na odpowiedź z OEM+, co z kolorem? coś wybrałeś? szczerze to mam metlik w głowie na maksa. chciałbym coś w miarę jasnego . ale mam obawy:kwasny: w tej chwili to rozwazam dwa czekoladowy, wpadający w rdzawy. albo szmaragdowy
Maxcudo Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 szmaragdowy Furę cała zmieniasz? Ja też nie mała oktawę miałem: sobota urodziny babci, niedziela imieniny dziadka
Rekomendowane odpowiedzi