variocustoms Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ja wczoraj środek i z zewnątrz trochę ogarnąłem
Baartas Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 No to na mnie kolej ja w weekend trochę ogarnąłem na zewnątrz i w środku
Gwerty Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 witam. tez muszę wziąć się za ogarniecie auta wewnątrz. a w zasadzie poskładanie go:)
wojthass Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Ja dzisiaj pakiet swiatlo uzupełniłem o kratki i szufladki No i furka umyta Wnetrza nie ruszałem bo nastawiam sie juz mentalnie do montażu sufitu i BT
Gwerty Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 jakby co jak pracujesz w weekend? mysle ze bysmy mogli pobawic sie z zarówkami.
skubiii89 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Hi też mam nadzieje ogarnąć auto do konca tygodnia, dorwałem dokładke od Jawor'a musze zamowic folie do oklejenia halogenów, i koła przełożyć, chyba zima juz nie wróci nie???
danielo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Marcin (niestandardowy) daj namiary na tego magika od oklejania szybek.
variocustoms Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 też słyszałem, ze ma doyebać śniegiem
Piechol Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ja to bardziej czakam na to żeby połatali największe dziury...
Pepin Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 A co też się przywitam jako nowy Helloł! hi ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- to dobrze, niech jeszcze zima potrzyma ... w piątek raniutko w Karkonosze do Czech się wybieram ...
Maxcudo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ja planuje jeszcze na narty skoczyć po świętach , a zima niech doyepuje ile wlezie ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- ja lato zawsze zakładam kolo 10-15 kwietnia
niestandardowy Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Marcin (niestandardowy) daj namiary na tego magika od oklejania szybek. Jutro Tobie podam bo mam do niego 4 telefony i nie wiem ktory aktualny, a po nocach nie chce dzwonic...
Qbazulu Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 jakby co jak pracujesz w weekend? mysle ze bysmy mogli pobawic sie z zarówkami. piątek, sobota, niedziela od 20 do 4 nocki więc ranki i południa są free, daj znać i wpadam
Rekomendowane odpowiedzi