slo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 jeśli chodzi o moc to bardzo podobnie jak HIDy. Ale odcięcie snopu światła jest gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 to właśnie wynika z wypalonych odbłyśników. i co za tym idzie jest rozmyty strumień światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 pojeżdżę trochę i mi zrobisz na cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Panowie jakiej firmy polecacie przegub zewnętrzny ? Lobro będzie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 zdzarza sie ze seria 115/116 km. wypluwa około 130km. bez jakichkolwiek modyfikacji. gdzies na forum w dziale tuningu byl awx w serii i wyplul 150 kucykow, a powinien miec 131 ... ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Marcin (niestandardowy) daj namiary na tego magika od oklejania szybek. Jutro Tobie podam bo mam do niego 4 telefony i nie wiem ktory aktualny, a po nocach nie chce dzwonic... Danielu to namiary na szybki. 501-449-474 Sławek ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- ja dwa lata temu robiłem przegląd klimy na dąbrowskiego. tez o tym serwisie klimy slyszelem, polecali goscia... a tak pozatym wszystkim.... Danielu specjalnie dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 no bo tak sie właśnie zastanawiam bo kumpla kilka razy podwoziłem i dałem mu sie przejechać ostatnio moim a on mi mówi ze na bank mam czipa bo idzie dużo lepeiej niż np jego służbowa skoda z takim samym silnikiem, i dalo mi to do myślenia czy to właśnie jest ten bonus ale nie sadziłem ze to moze byc nawet 130 km. znam jednego goscia co jak kupował auto to mierzył mu czas do setki i po tym stwierdzał ze auto ma "bonusa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 powiem tak, pracuje w vw poznan, jezdze nowymi autami, te same silniki, a kazdy inaczej chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burrows Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Panowie jakiej firmy polecacie przegub zewnętrzny ? Lobro będzie ok ? tak, jak najbardziej ja kupiłem przegub LOBRO za jakieś 280zł od Toma77 i wymieniłem, szukałem co mi piszczy przy skręcie, jednak nie był to przegub dlatego mam, przy okazji, na sprzedaż używany dobry ori przegub, za stówke oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 tyc_jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Siema gangsterka Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 powiem tak, pracuje w vw poznan, jezdze nowymi autami, te same silniki, a kazdy inaczej chodzi...W którym? Może być na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Burrows kiedy z tymi felgami wlecisz do VC? Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi