Qbazulu Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zdrowych wesołych i spokojnych świąt w gronie rodzinnym życzy "qba" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Najlepszego w te białe Święta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zdrowych spokojnych życzę Panowie taki mały bonusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 :polew::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 coś mnie podkusiło i pojechałem dziś na myjkę bezdotykową... mało tego wąż przy pistolecie był naderwany i mnie całego oblał, taki before przed poniedziałkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 to gdzie normalnie myjesz auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 podjechałem pod tesco na batorego, 4 stanowiska wolne a ja wybrałem właśnie te nie chodzi o to że bezdotyk jest zły...ale nie wiedziałem jak dziś będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Pogoda dziś idealna pod łyżwy, 17km pokonane w hmm 50 minut prawie. o 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wesołego prawie po świętach Vario - torba dotarła? Podoba się? Czy ktoś może wie gdzie jest jakiś spec od Japan, aby zrobić adaptację biegu jałowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burrows Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wesołego prawie po świętach Vario - torba dotarła? Podoba się? Czy ktoś może wie gdzie jest jakiś spec od Japan, aby zrobić adaptację biegu jałowego? również wesołego co do speca od japończyków to znam jednego Michał z Kubalina koledzy do niego jeżdzą, civikami, nie ufo co prawda twierdzą że jest najlepszy, nie naciąga, profi robota jedyny minus to że jedzie się do niego wertepami pracował w ASO a teraz przeszedł na swoje, warsztat ma wyposażony profesjonalnie tel. do niego 605570205 Michał miejscowość Kubalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wesołego prawie po świętach Vario - torba dotarła? Podoba się? Czy ktoś może wie gdzie jest jakiś spec od Japan, aby zrobić adaptację biegu jałowego? również wesołego co do speca od japończyków to znam jednego Michał z Kubalina koledzy do niego jeżdzą, civikami, nie ufo co prawda twierdzą że jest najlepszy, nie naciąga, profi robota jedyny minus to że jedzie się do niego wertepami pracował w ASO a teraz przeszedł na swoje, warsztat ma wyposażony profesjonalnie tel. do niego 605570205 Michał miejscowość Kubalin Dziękować za namiary... Pytanie czy jest mi w stanie ustawić jałowy... może jutro do niego zadzwonię, a jak nie to ASO i adaptacja przez HDS. Burrows mam się powoływać na Ciebie w razie czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burrows Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wesołego prawie po świętach Vario - torba dotarła? Podoba się? Czy ktoś może wie gdzie jest jakiś spec od Japan, aby zrobić adaptację biegu jałowego? również wesołego co do speca od japończyków to znam jednego Michał z Kubalina koledzy do niego jeżdzą, civikami, nie ufo co prawda twierdzą że jest najlepszy, nie naciąga, profi robota jedyny minus to że jedzie się do niego wertepami pracował w ASO a teraz przeszedł na swoje, warsztat ma wyposażony profesjonalnie tel. do niego 605570205 Michał miejscowość Kubalin Dziękować za namiary... Pytanie czy jest mi w stanie ustawić jałowy... może jutro do niego zadzwonię, a jak nie to ASO i adaptacja przez HDS. Burrows mam się powoływać na Ciebie w razie czego? myślę że ustawi, sprzętu ma niemało powołuj się na Damiana i Tomka ze Swarzędza ostatnio byli i robili sonde lambda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 takie pytanko, zauważyłem, że część użytkowników na bocznych listwach ma oznaczenie S-line na tylnych drzwiach, ja w swoim mam na przednich, czy jest jakaś różnica w "oryginalności" tych elementów?? p.s kiedy następny spot bo nie ukrywam, że chętnie bym się pojawił po raz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Bartek zrobił swego czasu rozprawkę na ten temat --> [ALL B6] Pakiet S line (zewnętrzny i wewnętrzny) ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Oznaczeń można sobie 10 dopiąć, a w środku placki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi