Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dzieki Chlopaki za spota kiedy nastepny :> dzięki Denis zapraszamy na następny
nike21 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ja juz zmykam Panowie do uslyszonka
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ja juz zmykam Panowie do uslyszonka do jutra koleszko
Yelo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Yelo jak tam droga? ślizgo było? Nie bardzo, trochę mokro ale dobrze posolone i można było równo solić Ale i tak 15 min się na światełko do nieba spóźniliśmy ;(
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Yelo jak tam droga? ślizgo było? Nie bardzo, trochę mokro ale dobrze posolone i można było równo solić Ale i tak 15 min się na światełko do nieba spóźniliśmy ;( a jak w ogóle imprezka w kaliszu na WOSP?
Deni$ Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 madas masz jeszcze jakies takie fajne rytmy jak ta pod zdjeciami co link jest ??
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 madas masz jeszcze jakies takie fajne rytmy jak ta pod zdjeciami co link jest ?? całe mnóstwo .... na spota płytkę mogę Ci nagrać jak chcesz [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 22:50_________________________________________________u Ciebie w aucie to może nieźle grać z tymi basami
Młodzik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 apropo płyt kuderu pamiętaj o filmie
Yelo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 a jak w ogóle imprezka w kaliszu na WOSP? Źle w sumie nie było, tylko jakoś zmęczony byłem, do tego atmosfera jakaś nie taka i daliśmy sobie spokój, tylko z auta z daleka żeśmy chwilę posuchali i zawinęliśmy się. Ja ostatnio zauważyłem, że jak robię trasę autem to jestem po tym zmęczony. Niezależnie czy jest to 100km, czy 700
kuredu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 na rozkładówce playboya była 2 m-ce temu także poszukaj w necie
kuredu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 cos mi się jebło na klawiaturze, sorka co do filmów mam -ostattnie zlecenie z cagem -rec -lustra dziewczyna mojego kumpla -uprowadzona - zawodowcy z pacino i deniro z nowości tyle jak ktos chce to dajcie znac to przywioze na nastepnego spota
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ok to mozesz mi cos tam nagrac mp3 spoko masz to jak w banku
kuredu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 i jeszcze: zdrajca ścigani i impuls
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 cos mi się jebło na klawiaturze, sorka co do filmów mam -ostattnie zlecenie z cagem -rec -lustra dziewczyna mojego kumpla -uprowadzona - zawodowcy z pacino i deniro z nowości tyle jak ktos chce to dajcie znac to przywioze na nastepnego spota to ja się pisze na Uprowadzona i Lustra....
Młodzik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 le jak ktos chce to dajcie znac to przywioze na nastepnego spota cos mi się jebło na klawiaturze, sorka co do filmów mam -ostattnie zlecenie z cagem -rec -lustra dziewczyna mojego kumpla -uprowadzona - zawodowcy z pacino i deniro z nowości tyle jak ktos chce to dajcie znac to przywioze na nastepnego spota ja z chęcią poprosił bym
kuredu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 i głebokie gardło 8 - ostatnie stracie - wersja 3D z okularami
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 i głebokie gardło 8 - ostatnie stracie - wersja 3D z okularami to ja biore okulary już posiadam " mistrz dfiftu"
Młodzik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Adam Maciej Polody do mnie pisał bo chciał do Ciebie nr telefonu, zebyś mu kilka sztuczek w drifcie pokozał bo widział Cie na Youtube :polew:
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Adam Maciej Polody do mnie pisał bo chciał do Ciebie nr telefonu, zebyś mu kilka sztuczek w drifcie pokozał bo widział Cie na Youtube :polew: ten z przeźmierowa ma u mnie na pieńku
Rekomendowane odpowiedzi