rosool88 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Arku widziałem to co wstawiłeś na żywca:doh:. przejeżdżając obok orlenu próbowałem wyczaić Twoje pędzidło ale niestety nie widziałem nic. ja na majówe do sierakowa mykam, a ta rs'ka jest nie wąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Arku widziałem to co wstawiłeś na żywca:doh:. przejeżdżając obok orlenu próbowałem wyczaić Twoje pędzidło ale niestety nie widziałem nic. ja na majówe do sierakowa mykam, a ta rs'ka jest nie wąska ja chodze na pieszo do pracy bo mam 1km do roboty to aż szkoda odpalać a ten rs to marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Arku widziałem to co wstawiłeś na żywca:doh:. przejeżdżając obok orlenu próbowałem wyczaić Twoje pędzidło ale niestety nie widziałem nic. ja na majówe do sierakowa mykam, a ta rs'ka jest nie wąska ja chodze na pieszo do pracy bo mam 1km do roboty to aż szkoda odpalać a ten rs to marzenie To jak juz marzysz to marz o rs z 2013r bo im wieksze masz marzenia tym dalej zachodzisz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Arku widziałem to co wstawiłeś na żywca:doh:. przejeżdżając obok orlenu próbowałem wyczaić Twoje pędzidło ale niestety nie widziałem nic. ja na majówe do sierakowa mykam, a ta rs'ka jest nie wąska ja chodze na pieszo do pracy bo mam 1km do roboty to aż szkoda odpalać a ten rs to marzenie To jak juz marzysz to marz o rs z 2013r bo im wieksze masz marzenia tym dalej zachodzisz.... Marcin starczy takie :wink:nie bądźmy zachłanni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Arku widziałem to co wstawiłeś na żywca:doh:. przejeżdżając obok orlenu próbowałem wyczaić Twoje pędzidło ale niestety nie widziałem nic. ja na majówe do sierakowa mykam, a ta rs'ka jest nie wąska ja chodze na pieszo do pracy bo mam 1km do roboty to aż szkoda odpalać a ten rs to marzenie To jak juz marzysz to marz o rs z 2013r bo im wieksze masz marzenia tym dalej zachodzisz.... Marcin starczy takie :wink:nie bądźmy zachłanni marzenia lepiej spełniać po kolei bo jak się zacznie z tak grubej rury jaką niewątpliwie jest rs'ka '13 to co dalej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 kanał ? Po co na dworze będziemy robić spokojnie co dłubiecie ? ja rozpocząłem przegląd po kolejnych 15kkm .. na początek klima odgrzybianie i filtr, jutro poprawię pianką i może w końcu letnie koła w następnym tygodniu następne filtry .. cały czwartek planuję podłubać u kumpla ... dzisiaj odebrałem też spryski mgiełkowe - chyba obok Variowego wulkanizatora byłem po nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Arku widziałem to co wstawiłeś na żywca:doh:. przejeżdżając obok orlenu próbowałem wyczaić Twoje pędzidło ale niestety nie widziałem nic. ja na majówe do sierakowa mykam, a ta rs'ka jest nie wąska ja chodze na pieszo do pracy bo mam 1km do roboty to aż szkoda odpalać a ten rs to marzenie To jak juz marzysz to marz o rs z 2013r bo im wieksze masz marzenia tym dalej zachodzisz.... Marcin starczy takie :wink:nie bądźmy zachłanni marzenia lepiej spełniać po kolei bo jak się zacznie z tak grubej rury jaką niewątpliwie jest rs'ka '13 to co dalej?? później rs 1500sto900:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie, potrzebuje kogoś kto by mi użyczył na chwilkę przepływki i map sensora, jednak jeszcze cos dolega temu rzęchowi Turba mi przeładowują wszystkie i muszę sprawdzić n75, przepływkę i map sensor może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie, potrzebuje kogoś kto by mi użyczył na chwilkę przepływki i map sensora, jednak jeszcze cos dolega temu rzęchowi Turba mi przeładowują wszystkie i muszę sprawdzić n75, przepływkę i map sensor może To ile Ty tego tam masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 awx zaczęła przeładowywać, BRD przeładowywała, teraz seria AWX też przeładowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 DO:bry:Co tam Pany?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Cześć chłopaki , potrzebuję w Poznaniu kogoś konkretnego aby mógł zdiagnozować DPF , i oczywiście naprawić. Kogo, i jaką firmę możecie polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Cześć chłopaki , potrzebuję w Poznaniu kogoś konkretnego aby mógł zdiagnozować DPF , i oczywiście naprawić. Kogo, i jaką firmę możecie polecić ? Nei mogłęm odebrać .. jutro oddzwonię , możemy zacząć sami, cytat z moich znalezionych notatek: W 104 są informacje związane z regeneracją, czasem kiedy była przeprowadzana, dystansem przejechanym od ostatniego wypalania itp. nie mam tego wszystkiego w głowi ponieważ w VAS wybieram sobie interesujące mnie pozycje bez zwracania uwagi na to w jakiej grupie się znajdują. W grupie 102 pole 1,2 - temp. spalin przed i za DPFem, pola 3,4 - różnica/ofset róż./ciśnień. Bloki pomiarowe dotyczące DPFa 2.7TDI/3.0TDI - opis: Blok:100 1 - obroty silnika 2 - temp. spalin przed DPF 3 - regeneracja awaryjna aktualny czas 4 - regeneracja awaryjna rozpoznano przerwanie Blok:101 1 - reg. awaryjna, warunki elektr. odblokowania 1 2 - reg. awaryjna, warunki elektr. odblokowania 2 3 - reg. awaryjna, warunki przerwania 4 - reg. awaryjna, faza Blok:102 1 - temp. spalin przed kat. wstępnym 2 - temp. spalin przed DPF 3 - różnica ciśnień 4 - wzajemna różnica ciśnień(offset) Blok:103 1 - tryb regeneracji 2 - polecenie regeneracji 2 - czas pracy silnika od regeneracji 4 - blokada regeneracji Blok:104 1 - zabrudzenie oleju 2 - obliczona masa zanieczyszczeń 3 - zmierzona masa zanieczyszczeń 4 - przebieg od ostatniej regeneracji Blok:107 1 - granica załadowania 3 3 - granica załadowania 1 4 - prąd objętości spalin DPF Nigdy nie robiłem .. ale możemy popatrzeć i wrzucić na forum do analizy , MAciej (ten of turbo) wywalał DPFa .. ale chyba nie był zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Panowie, potrzebuje kogoś kto by mi użyczył na chwilkę przepływki i map sensora, jednak jeszcze cos dolega temu rzęchowi Turba mi przeładowują wszystkie i muszę sprawdzić n75, przepływkę i map sensor może slo, mam nowe klamoty ale nie wiem czy do Ciebie by to podeszlo, to mam od leona 1.9 tdi 110 KM. nowki, po 100 za czesc. ori klamoty, kupilem i okazalo sie ze dobre wiec zdemontowalem. tylko jakis magik musialby potwierdzic czy pasuje. przeplywke mozna wykrecic z obudowy i przelozyc do Ciebie. mniej wiecej tak to wyglada: przeplywka - VW/AUDI/SEAT/ 1.9TDI PRZEPŁYWOMIERZ 0 280 217 121 (3184429759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. n75 - ZAWÓR EGR 1J0 906 627 A Audi Vw Skoda (3193304385) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 cholera wie. N75 wygląda tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 sama przeplywka tez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi