kiler_NN Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 hmmm nie znam wszystkich bezpieczników w A4 ale wg mnie wystarczy zwykły próbnik ( w ostateczności mała żaróweczka + dwa przewody ) i w 5 minut masz ustalone na którym bezpieczniku pojawia się prąd po stacyjce
scq Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Norbert widze ze stawiasz na najwyzsza polke w narzedziach slo pomogl bym Tobie ale do przyszlego tygodnia brak czasu ... Wiesz, kupić raz a porządnie. Nie stać mnie na tanie i co chwilę wymianiać. Przy knipex`ie też inna kultura pracy
slo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 przecież lutola jest ok trzeba wspierać dobrych rodzimych producentów
Grue Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Poleccie dobrego mechanika w Poznaniu i ew. północne rejony Poznania, który zna się na wymianie dwumasa i sprzęgła, bo nie chcę oddawać auta jakiemuś krętaczowi (a u mnie sami tacy w Murowanej...).
farmer91 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 mogę dać Ci namiary na mechanika który wymieniał mi sprzęgło i łańcuchy rozrządu, i w dobrych pieniądzach. co prawda nie w poznaniu, ale w oborniakch jak ci pasuje
niestandardowy Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ile Cie skroil jak mozna wiedziec?
farmer91 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 zależy za co. w passacie za wymianę sprzęgła połączoną z przekładką skrzyni z 5 na 6 skasował 400zł, a za wymianę rozrządu w 3.0 V6 TDI 600zł, dostarczyłem mu tylko sam silnik, no i części sam załatwiałem, także to co podałem to cena samej robocizny.
blind1 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 doberek ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- co tam lotry?
fantastic Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 jakoś leci a co u Ciebie ? joł Madas
variocustoms Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Gwerty, xenony w Chryslerze zwariowały, zrobiła się dyskoteka, świecą 20-30 mrugając jak stroboskopy i się wyłączają, wiesz może o co chodzi?
wojthass Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 dobry wieczór vario jak jest strobo, to rozkręcamy imprezę w warsztacie slo, wyrezałeś coś dzisiaj ? wczoraj mi sie upiekło z dowodem, to dzisiaj poleciał
rosool88 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 a co oni się tak na Ciebie uwzięli?? jakiś czas temu też chyba coś pisałeś, że zabrali albo grozili zabraniem...
variocustoms Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 jak się ma czarne szybki i tablicę rej. nie taką jak powinna być ...
wojthass Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 A za 2 tygodnie przegląd Spadam poimprezować troszkę A jutro z rana jazdy na lawetę, będzie ciężko Pozdrawiam Wszystkich
Pepin Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Poleccie dobrego mechanika w Poznaniu i ew. północne rejony Poznania, który zna się na wymianie dwumasa i sprzęgła, bo nie chcę oddawać auta jakiemuś krętaczowi (a u mnie sami tacy w Murowanej...). Szukała (niedaleko mnie i wież tv) ... tanio nie będzie, ale na pewno po bożemu .. jak trzeba nową śrubę do docisku wg ELSY to będzie, rachunek/paragon też i gwarancja Moze jeszcze Taurus na Obornickiej .. nic nei robiłem ale poznałem właściciela w Sylwestra. WIęcej w tym momencie nic mi nie przychodzi do głowy ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- mogę dać Ci namiary na mechanika który wymieniał mi sprzęgło i łańcuchy rozrządu, i w dobrych pieniądzach. co prawda nie w poznaniu, ale w oborniakch jak ci pasuje podeślij mi numer do siebie .. pogadać chciałem nie o mechanikach .. ale mozę o V6 ...
Pepin Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wystarczy info pod który bezpiecznik, lutownica, koszulki termokurczliwe, kawałek przewodu, trytytki i 30 min zabawy. W sobotę będę na wsi, możemy przetestować nową Lutolę :wink:Bry ---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- @vario orientujesz się kto ma w dobrej cenie narzędzia knipex`a? przypomnij się jutro na PW .... poszukam kontaku z kluczami ' ja używam Proxxona .. taki zestaw na 76 elementów - nasadki od 4 do 34, dwie grzechotki, 2x kardan oi troche imbusów, torxów , przedłużek itp ...... już go nie robią chyba teraz chce dokupić 2 zestawy oczkowch/płaskich Proxxon oczko* - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- znalazłem sklep ... jakby coś było to daj znać to zapytam o inną cenę Narzędzia ręczne - sklep narzędziowy z wysyłką gratis od 300 zł ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- i jeszcze sąsiad ma coś w Obornikach .. muszę zapytać o jakiś cennik
niestandardowy Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Karol, oni sa z poznania? Narzędzia ręczne - sklep narzędziowy z wysyłką gratis od 300 zł
Rekomendowane odpowiedzi