Piechol Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Siema może już się odzywają przeguby albo łożyska.Oglądajcie co za tydzień na TVN tor Poznań R8 RS4 RS6 byłem akurat w Przeźmierowie na rowerze jakiś czas temu jak to kręcili chyba bo była kumulacja za***istych fur na Orlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandrulewicz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 hej Panowie Kto zna i może polecić kogos sprawdzonego od klimy w poznaniu lub okolicach Poznania Może ktoś z klubu naprawia klimy do wymiany chlodnica w Peugot 406 i jakas rurka klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Na Smochowicach jest Klima service, sprawdzony warsztat Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ul. Dąbrowskiego 300+, nie pamiętam dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 hej Panowie Kto zna i może polecić kogos sprawdzonego od klimy w poznaniu lub okolicach Poznania Może ktoś z klubu naprawia klimy do wymiany chlodnica w Peugot 406 i jakas rurka klimy Na Kołłątaja .. mały warsztat, ale jak Musashi tam pojechał, to pewnie dobry też byłem kiedyś .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 jak tam panowie po wekendzie bo mój strasznie**ujowy wyjebany jestem jak stonka po oprysku i jescze na wieczór uje**ł mnie szerszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 opony gładkie, bez luzu jakiegokolwiek.. Gdy skręcam w prawo, jest głośno, jak skręcę mocniej w prawo na jakąś część sekundy ustępuje huk. Nie wiem ;/ Ehh łożysko Panie - nie ma o czym gadać. true. Z działki niestety już nie dojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 hej Panowie Kto zna i może polecić kogos sprawdzonego od klimy w poznaniu lub okolicach Poznania Może ktoś z klubu naprawia klimy do wymiany chlodnica w Peugot 406 i jakas rurka klimy AUTO KLIMA zajrzyj tutaj mi pomogli dosyć szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 slo coś często cię holują lub wracasz na lawecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ej no gadasz no holował mnie vario wtedy a teraz to łożysko jebło i laweta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 opony gładkie, bez luzu jakiegokolwiek.. Gdy skręcam w prawo, jest głośno, jak skręcę mocniej w prawo na jakąś część sekundy ustępuje huk. Nie wiem ;/ Ehh łożysko Panie - nie ma o czym gadać. true. Z działki niestety już nie dojechałem http://i.imgur.com/5t5qcZH.jpg Szybko poszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 najlepsze, że jeszcze dzisiaj rano podnosiłem auto i kulałem koło tylko że lewe A to było prawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 za ta lawete mialbys juz nowe lozysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 za lawete po znajomości na szczęście. No i dowiedziałem się, że mój assistance nie obejmuje aut starszych niż 10 lat Ps, jakie to łożysko/piaste kupić? SKF 350zł.. trochę dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 za lawete po znajomości na szczęście. No i dowiedziałem się, że mój assistance nie obejmuje aut starszych niż 10 lat Ps, jakie to łożysko/piaste kupić? SKF 350zł.. trochę dużo Młody - nie pier**l tylko bierz SKF. Ma to jeździć czy chcesz za jakiś czas znów mieć podobną historię? SKF u mnie bangla już 5 lat (zaraz po zakupie miałem taką samą przygodę jak Twoja - tylko, że zareagowałem w porę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 A ruville ? podobna jakość co SKF ? we wrześniu audi i tak idzie na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 A ruville ? podobna jakość co SKF ? we wrześniu audi i tak idzie na sprzedaż. No w takich okolicznościach - może być Ruville. ...a co następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 następnie 1.5 roku do Poz, gdzie nie chcę mieć audi. Potem nie wiem. Albo 1.8T albo 3.0 albo s4 b6 w gazie ;D marzenia heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 następnie 1.5 roku do Poz, gdzie nie chcę mieć audi. Potem nie wiem. Albo 1.8T albo 3.0 albo s4 b6 w gazie ;D marzenia heh Widzę, że zmiany się szykują Opowiesz jak wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Plany są takie, żeby mieć trochę koników i lepszy lakier niż teraz, ale żeby nie zjadły mnie koszta to coś w gazie, a słyszałem że te silniki się lubią z gazem Właśnie, kiedy wracasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi