Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 k**wa właśnie to minus facebooka. Zero anonimowości i ciągła inwigilacja. Można wykorzystać zdjęcia przeciwko innej osobie Slo jechał na Zlot :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 no, ale na kasku juz inż. jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ooo pan inżynier huehuehue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ...no i masz. Tylko Mc mi zostaje (sklep już zamknięty ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 cześć próbuje nadążyć ale wymiękam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ooo pan inżynier huehuehue no, ale na kasku juz inż. jest hehe no i się sprawdziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 cześć próbuje nadążyć ale wymiękam Hehe Adaś - jak za starych dobrych czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ...no i masz. Tylko Mc mi zostaje (sklep już zamknięty ).macie MC we Wrześni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 z poprzedniej pracy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 cześć próbuje nadążyć ale wymiękam Hehe Adaś - jak za starych dobrych czasów aż miło się na to patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ...no i masz. Tylko Mc mi zostaje (sklep już zamknięty ).macie MC we Wrześni ? Nie ale w Lulea jest ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- z poprzedniej pracy:grin: Czyli... najpierw była Imola Yellow ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 aaaa Bartik TY jeszcze na obczyźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 aaaa Bartik TY jeszcze na obczyźnie Tak... Ale wracam niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ...no i masz. Tylko Mc mi zostaje (sklep już zamknięty ).macie MC we Wrześni ? Nie ale w Lulea jest ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- z poprzedniej pracy:grin:http://s22.postimg.org/ycbo4s6st/9c10686cf6.jpg Czyli... najpierw była Imola Yellow ... jak widać ale pogoda nie sprzyjała do jazdy z otwartym dachem:polew: dowiedziałem się, że pracujesz tam gdzie ja dowożę towar Panie kolego:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ...no i masz. Tylko Mc mi zostaje (sklep już zamknięty ).macie MC we Wrześni ? Nie ale w Lulea jest ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- z poprzedniej pracy:grin:http://s22.postimg.org/ycbo4s6st/9c10686cf6.jpg Czyli... najpierw była Imola Yellow ... jak widać ale pogoda nie sprzyjała do jazdy z otwartym dachem:polew: dowiedziałem się, że pracujesz tam gdzie ja dowożę towar Panie kolego:decayed: Gestamp... tylko obecne taki inny, 2000km od PWR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 do roboty to rowerem...szkoda grzać silnik:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 do roboty to rowerem...szkoda grzać silnik:wink: ...a widzisz, za wygodny się zrobiłem. Może gdyby chodnik był (rowera nie posiadam - ukradli ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek to 5lipca jestes w PL ? dobrze pamiętam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ja też za bardzo dupsko rozplaszczyłem w samochodzie, np. do plazy mam 1 przystanek tramwajem, chyba nie muszę kończyć jak tam się dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 niech ktoś sprawdzi statystyki czy poznański jest cały czas #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi