slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 http://www.kiepy.pl/uploads/2012_08/02/41235_3326_500_Bardzo-Smieszne.jpg Tomek pewnie chodziło Ci o Marte albo Agę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 http://www.kiepy.pl/uploads/2012_08/02/41235_3326_500_Bardzo-Smieszne.jpg Tomek pewnie chodziło Ci o Marte albo Agę A co tu po imionach. Foty dawaj to zaraz się wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Na pewno nie o Marte P kit z tym chce kabel !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 http://www.kiepy.pl/uploads/2012_08/02/41235_3326_500_Bardzo-Smieszne.jpg Tomek pewnie chodziło Ci o Marte albo Agę A co tu po imionach. Foty dawaj to zaraz się wyjaśni chwila patrze na face Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Na pewno nie o Marte P kit z tym chce kabel !!! to pisz do siemiana ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- http://www.kiepy.pl/uploads/2012_08/02/41235_3326_500_Bardzo-Smieszne.jpg Tomek pewnie chodziło Ci o Marte albo Agę A co tu po imionach. Foty dawaj to zaraz się wyjaśni chwila patrze na face wrzuc tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 e-Service Kable Diagnostyka oraz ChipTuning Samochodów VAG, VAG Com, VAG CAN to ten kabel ? ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- nie, inna mnie obsługiwała chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 e-Service Kable Diagnostyka oraz ChipTuning Samochodów VAG, VAG Com, VAG CAN to ten kabel ?---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- nie, inna mnie obsługiwała chyba. sama juz nie wiesz która Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 e-Service Kable Diagnostyka oraz ChipTuning Samochodów VAG, VAG Com, VAG CAN to ten kabel ? Niby tak ale... chcesz wydać 150zł i sprawdzić czy wydać 200zł i mieć pewność...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 no tak. ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 e-Service Kable Diagnostyka oraz ChipTuning Samochodów VAG, VAG Com, VAG CAN to ten kabel ?---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- nie, inna mnie "obsługiwała" chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 e-Service Kable Diagnostyka oraz ChipTuning Samochodów VAG, VAG Com, VAG CAN to ten kabel ? Niby tak ale... chcesz wydać 150zł i sprawdzić czy wydać 200zł i mieć pewność...? Bartek Ci pożyczy za 250 ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- e-Service Kable Diagnostyka oraz ChipTuning Samochodów VAG, VAG Com, VAG CAN to ten kabel ?---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- nie, inna mnie "obsługiwała" chyba. full service :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 e-Service Kable Diagnostyka oraz ChipTuning Samochodów VAG, VAG Com, VAG CAN to ten kabel ? Niby tak ale... chcesz wydać 150zł i sprawdzić czy wydać 200zł i mieć pewność...? Bartek Ci pożyczy za 250 ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- e-Service Kable Diagnostyka oraz ChipTuning Samochodów VAG, VAG Com, VAG CAN to ten kabel ?---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- nie, inna mnie "obsługiwała" chyba. full service :polew: euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Arek czy to ta sama o która ja się pytałem jakiś czas temu...wiesz pamięć zawodna...ale wiem, że była fest:naughty: w środę jestem w waszych stronach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 zjeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Na pewno nie o Marte P kit z tym chce kabel !!! Leży w garażu albo w szufladzie u mnie w pokoju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Na pewno nie o Marte P kit z tym chce kabel !!! Leży w garażu albo w szufladzie u mnie w pokoju... poczekam jeszcze 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 zjeby buaahahhahahahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Arek czy to ta sama o która ja się pytałem jakiś czas temu...wiesz pamięć zawodna...ale wiem, że była fest:naughty:w środę jestem w waszych stronach:wink: Tobie rafciu chodziło o Pati ale fot nie ma:facepalm: ---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ---------- Na pewno nie o Marte P kit z tym chce kabel !!! Leży w garażu albo w szufladzie u mnie w pokoju... poczekam jeszcze 2 tyg wypożyczenie kabla = miesięcznie mycie samochodu Bartka + gotowanie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi