niestandardowy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 ...jeszcze 2 tygodnie ale już naprawdę tęsknię za chatą (i garażem ). nic o kobiecie nie wspomnial
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 śmichy chichy ale mi ostatnio po głowie chodziło jakby wyglądał z drzwiami a'la lambo...ale to chyba efekt przemęczenia, niewyspania, halucynacji, hemoglobiny i takich sytuacji:kox: Rafciu kupuj Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 ...jeszcze 2 tygodnie ale już naprawdę tęsknię za chatą (i garażem ). nic o kobiecie nie wspomnial Czytaj między wierszami...
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jezu apokalipsa z tymi samochodami... że komuś się to podoba..
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 ...jeszcze 2 tygodnie ale już naprawdę tęsknię za chatą (i garażem ). nic o kobiecie nie wspomnial Czytaj między wierszami... Bartek nie może się doczekać domu
rosool88 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 śmichy chichy ale mi ostatnio po głowie chodziło jakby wyglądał z drzwiami a'la lambo...ale to chyba efekt przemęczenia, niewyspania, halucynacji, hemoglobiny i takich sytuacji:kox: Rafciu kupuj Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek wolałbym zeżreć te siano:facepalm:
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 śmichy chichy ale mi ostatnio po głowie chodziło jakby wyglądał z drzwiami a'la lambo...ale to chyba efekt przemęczenia, niewyspania, halucynacji, hemoglobiny i takich sytuacji:kox: Rafciu kupuj Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek ...albo
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 śmichy chichy ale mi ostatnio po głowie chodziło jakby wyglądał z drzwiami a'la lambo...ale to chyba efekt przemęczenia, niewyspania, halucynacji, hemoglobiny i takich sytuacji:kox: Rafciu kupuj Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek wolałbym zeżreć te siano:facepalm: są maniacy żeby zaistnieć w świecie motoryzacji
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 śmichy chichy ale mi ostatnio po głowie chodziło jakby wyglądał z drzwiami a'la lambo...ale to chyba efekt przemęczenia, niewyspania, halucynacji, hemoglobiny i takich sytuacji:kox: Rafciu kupuj Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek wolałbym zeżreć te siano:facepalm: są maniacy żeby zaistnieć w świecie motoryzacji Są różne szkoły...
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Czy tylko mnie takie coś śmieszy ? ..http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/06/87c81ee07dcd8cc293dd08b16863bdec_original.jpg?1372067889 :polew: ---------- Post dopisany at 00:42 ---------- Poprzedni post napisany at 00:41 ---------- śmichy chichy ale mi ostatnio po głowie chodziło jakby wyglądał z drzwiami a'la lambo...ale to chyba efekt przemęczenia, niewyspania, halucynacji, hemoglobiny i takich sytuacji:kox: Rafciu kupuj Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek wolałbym zeżreć te siano:facepalm: są maniacy żeby zaistnieć w świecie motoryzacji Są różne szkoły... no tak masz rację Bartek ---------- Post dopisany at 00:42 ---------- Poprzedni post napisany at 00:42 ----------
niestandardowy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 byl sobie rolnik ktory hodowal stadko swin od jakiegos czasu swinie zaczely chudnąć biedny byl ale weterynarza wezwal. stwierdzil ze nie jest zle, tylko swinie potrzebuja.... hm... knura potrzebuja... rolnik z biedy piszczy, wiec spakowal wszystkie swinie na tarpana, wywiozl pod las i wszystkie wyrąbał ... za trzy dni ponownie wzywa weterynarza, ktory stwierdza duza poprawe, ale jeszcze knura potrzebuja. rolnik nie zastanawiajac sie wieczorkiem pakuje swinie na Tarpana i znowu pod las ... na 4 dzien żona go budzi... heniu wstawaj bo Swinie... co? jedzą? nie .... ---------- Post dopisany at 00:44 ---------- Poprzedni post napisany at 00:42 ---------- byl sobie rolnik ktory hodowal stadko swinod jakiegos czasu swinie zaczely chudnąć biedny byl ale weterynarza wezwal. stwierdzil ze nie jest zle, tylko swinie potrzebuja.... hm... knura potrzebuja... rolnik z biedy piszczy, wiec spakowal wszystkie swinie na tarpana, wywiozl pod las i wszystkie wyrąbał ... za trzy dni ponownie wzywa weterynarza, ktory stwierdza duza poprawe, ale jeszcze knura potrzebuja. rolnik nie zastanawiajac sie wieczorkiem pakuje swinie na Tarpana i znowu pod las ... na 4 dzien żona go budzi... heniu wstawaj bo Swinie... co? jedzą? nie .... siedza w tarpanie i Trąbią... :decayed::decayed:
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Co sądzicie o tym pasku ? Passat 4Motion 1.9TDI 3BG 188KM 405Nm gwint 19 BRD (3351009354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 dobre, dobre ---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ---------- passat - zmienić niebieskie elementy nadwozia na srebrne i jest kosa
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 ...i jeszcze słit focia na dobranoc ---------- Post dopisany at 00:48 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- Czy tylko mnie takie coś śmieszy ? ..http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/06/87c81ee07dcd8cc293dd08b16863bdec_original.jpg?1372067889 Gdzieś był motyw z pijanym kolesiem - też fotka wrzucona na portal i zaczęło się wymyślanie. Najlepszy gag jaki widziałem - tylko nie mogę znaleźć...
rosool88 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bartku jedno z moich 3 marzeń motoryzacyjnych 1. Shelby GT500 2. Wspomniany przez Ciebie RS4 albo S4 jeden i drugi powoduje uśmiech od ucha do ucha:wink: 3. GMC Top Kick slo nie tylko Ciebie
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bartku jedno z moich 3 marzeń motoryzacyjnych1. Shelby GT500 http://s22.postimg.org/eyp2tbalp/Eleanor_Ramspeed.jpg 2. Wspomniany przez Ciebie RS4 albo S4 jeden i drugi powoduje uśmiech od ucha do ucha:wink: 3. GMC Top Kick http://s24.postimg.org/axfugos8h/transformers_gmc_topkick_autobot_ironhide.jpg slo nie tylko Ciebie Mustang fajny
rosool88 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bartku jedno z moich 3 marzeń motoryzacyjnych1. Shelby GT500 http://s22.postimg.org/eyp2tbalp/Eleanor_Ramspeed.jpg 2. Wspomniany przez Ciebie RS4 albo S4 jeden i drugi powoduje uśmiech od ucha do ucha:wink: 3. GMC Top Kick http://s24.postimg.org/axfugos8h/transformers_gmc_topkick_autobot_ironhide.jpg slo nie tylko Ciebie Mustang fajny 60 sekund:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi