fantastic Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam dwa razy nie Slo w sumie też sie zastanawiałem kiedyś ? dlaczego nie ? zbyt wysoka cena do ich możliwości ? lepiej sprawdza się zapas ? czy inny powód ?
kaju Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Panowie z jakiego materiału jest wykonany zderzak od B6 i dokładka? Chodzi mi o oznaczenie, ma ktoś zrzucony zderzak bądź się orientuje?
miedzikos Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Slo, do run flatów musisz mieć czujniki ciśnienia
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Run flaty są super twarde i mało komfortowe, znajomy kupił A6 C6 na nich i było kiepsko, a jak zmienił na zwykłe to komfort bajka (mowa o 18 calach). A starym oponom po prostu nie wierzę - chyba że je zjedziesz w dwa sezony a kosztują połowę ceny.
slo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Okej, dzięki za rozwianie moich wątpliwości szukam dalej
niestandardowy Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 slo, szukaj jaknajmlodszych opon. wypstykalem sie na nowe ale powiem szczerze ze uzywek juz nie kupie. jest zuelnie inna guma ( miekka ) i gdy przelozylem z zimowek ( profil 60 ) na letnie 18" a tu profil 40. i nie widze prawie roznicy. mega zadowolenie
Grue Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępniłby się ktoś z VAGiem dziś czy jutro ze mną i mi sprawdził błędy i doradził parę rzeczy? Albo jak będzie spocik to wpadnę
Wajsik86 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Carmen na alejach solidarności 18? może juz sie troche chłodniej zrobi:wink: vaga moge wziąć
rosool88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 jakiś spot się odbył? bo cały weekend na remoncie znów spędziłem...sąsiad podczas remontu wyebał 4 dziury w ścianie działowej(stara kamienica) i trochę było roboty..ale jeszcze tylko 5 tyg i urlop hehe:grin:
Wajsik86 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 na carmenie o 20 wylądowaliśmy w 3 auta ale nie z a4
Arkadiush Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 jakiś spot się odbył? bo cały weekend na remoncie znów spędziłem...sąsiad podczas remontu wyebał 4 dziury w ścianie działowej(stara kamienica) i trochę było roboty..ale jeszcze tylko 5 tyg i urlop hehe:grin: Rafciu nie obejrzysz się i zleci
rosool88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 też bym chętnie się pojawił ale nadal bez fury jestem:kwasny:
Bart-S Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 dzisiaj po prostu za***iście..Najpierw wchodzę rano do samochodu a tam fotochrom wylany z lusterka, do wymiany ramka biegów, popielniczka i panel klimy, zeżarło wszystko.. Potem jadąc na działkę kapieć prawy przód opona ścięta nie wiem od czego, nie do naprawy
rosool88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Rafal a gdzie fura? na warsztacie sprawdzają zawieszenie bo coś nie halo jest, ciężko chodzi kierownica, na szczęście pompa jest ok, wahacze na gwarancji więc lepiej to wykorzystać w porę, ale już nie wytrzymuję tej rozłąki , w końcu przyszły ramki i nie mogę się doczekać jak dzieciak żeby je założyć...taki mały szczegół a oko i tak cieszy:wink:
Arkadiush Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Rafal a gdzie fura? na warsztacie sprawdzają zawieszenie bo coś nie halo jest, ciężko chodzi kierownica, na szczęście pompa jest ok, wahacze na gwarancji więc lepiej to wykorzystać w porę, ale już nie wytrzymuję tej rozłąki , w końcu przyszły ramki i nie mogę się doczekać jak dzieciak żeby je założyć...taki mały szczegół a oko i tak cieszy:wink: w końcu stary masz ramki klubowe
rosool88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Rafal a gdzie fura? na warsztacie sprawdzają zawieszenie bo coś nie halo jest, ciężko chodzi kierownica, na szczęście pompa jest ok, wahacze na gwarancji więc lepiej to wykorzystać w porę, ale już nie wytrzymuję tej rozłąki , w końcu przyszły ramki i nie mogę się doczekać jak dzieciak żeby je założyć...taki mały szczegół a oko i tak cieszy:wink: w końcu stary masz ramki klubowe tylko, że to tak jakbym miał klucze od domu ale nie miałbym domu
Rekomendowane odpowiedzi