Qbazulu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 arek mam jeden halo jak bys chciał cene do dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Cześć No to popadało na Piątkowie ... byłem u lakiernika pod nosem mam jednego mówi żeby dospawać plastiku ... a za malowanie powiedział po 100PLN od listwy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 arek mam jeden halo jak bys chciał cene do dogadania Potrzebuje dwa Skubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 nie chciałby ktoś mi pożyczyć kola zapasowego / dojazdowki na długi weekend? Zostawiłem swoją w Slesinie i i nie po drodze teraz kurde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wpadnij jak chcesz mam 16 alu z oponą 205/55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 O jak szybko gdzie i o której sie mogę pojawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 piena 36a. cały czas jestem u siebie wiec o której ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie zawadza komuś w garazu korbka do b6/7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Grzesiu Dzięki jeszcze raz za wymodzenie auta:decayed: większość drogi do obo jechałem na tempomacie:wink: na włączonych przeciwmgielnych:polew: w czwartek widzimy sie na grillu:drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Panowe szybkie pytanie, mógłby mi ktoś sprawdzić w etce nr kółka pasowego pompy wspomagania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Panowe szybkie pytanie, mógłby mi ktoś sprawdzić w etce nr kółka pasowego pompy wspomagania? 059 145 255 B lub C - chyba zależy od daty produkcji .. bo przy B jest 8E6 805 000 a dla C jest 8E7 000 0001 koszt ok 18funtów czyli pewnie z 90PLN i Jest to samo kółko dla 2.7/3.0 (BKN, ASB, BPP, BSG( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Pany kto na forum sprzedaje kable VAG do b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 potrzebuje dość szybko IC seryjne do b6 1.9 Awx. Wie ktoś kto tym handluje ? najlepiej w okolicy Poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Potrzebuje zderzak s4 przedni, dajcie znać jak coś wiecie... a ja kompletuje reszte potrzebnych gratów...aua... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 potrzebuje dość szybko IC seryjne do b6 1.9 Awx. Wie ktoś kto tym handluje ? najlepiej w okolicy Poz Radiator Service - Kuba (Suchy Las, a kiedyś jeszcze mieli punkt na Górczynie przy zajezdni gdzieś) ---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- widzieliście nowe gadżety w StreetView - Specjalne kolekcje w Street View https://www.google.com/maps/views/streetview?gl=us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi