Gwerty Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 a masz kupca na forda? rozumiem ze temat lamp narazie odpuszczamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 vario na co polujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 kuba, skoda z zewnatrz mi sie podoba ale te liczniki... szkoda gadac. na rs-a sam kiedys chorowalem ale wybor nalezy do CIebie. tak pozatym... tez bym zmienil auto... moze jakies b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Grzesiu, potencjalny klient pojawił się wczoraj, lampy tak czy inaczej będzie trzeba ogarnąć, nie sprzedam ślepaka Wojthass celuję pomiędzy 250 a ponad 300 KM, nie będę za bardzo w dół z mocą schodził niż mam teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 vario juz uzalezniony czesc Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema Nie tylko Vario uzależniony od mocy:decayed: Ja puki co to podwajałem moc każdego kolejnego auta:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 magicy-lakiernicy ... pomalowałem listwy podkładem do tworzyw z nadzieją, że trochę wypełni nierówności i będę mógł wodnym papierem 600-800 wygładzić i doopa .. za mało pomalowałem czy może teraz powinienem jakiś podkład dać ? stora farbę zdarłem 120tką, później 180 i 240 (na sucho) rysy pozostawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 a nie powinno robić tego jakims wodnym z 600 lub 800?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 jak maluję wnętrza lamp to chrom zciągam 400 wodnym ale na sucho. i potem 600 na mokro matowię powierzchnie. po 240 zawsze zostaną rysy nieważne jak grubo będzie podkład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Vario, w poniedziałek ok. 21 mogę wpaść po wosk na adres który mi podałeś? Ew jutro jak Tobie pasuje jakoś ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Grześko, lampki miodzio, koniec modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Max, lepiej w piniedziałek bo wosk mam w pracy Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie ma problemu, w takim razie widzimy się w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Vario, w poniedziałek ok. 21 mogę wpaść po wosk na adres który mi podałeś? Ew jutro jak Tobie pasuje jakoś ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Grześko, lampki miodzio, koniec modów ale tylko na przód jak rozumiem. na tył mam pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 :hi:bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pepin Octavia RS w ON 170 kucy, PB 200 kucy, (ale oglądając testy w TV i necie to nie było 170 KM tylko 183 wynikające z hamowni więc nie tak źle ) Marcin Wygląd zewnętrzny wiadomo OK, wewnątrz masz rację suchar, ale VW też w tym względzie nie przoduje, ale tak jak pisałem w tej cenie do tylko to wchodzi w rachubę na B-8 kasa-brak ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Vario, w poniedziałek ok. 21 mogę wpaść po wosk na adres który mi podałeś? Ew jutro jak Tobie pasuje jakoś ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Grześko, lampki miodzio, koniec modów ale tylko na przód jak rozumiem. na tył mam pomysł Tył modzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Audi A4 24900.00 PLN. Gniezno - otoMoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Świadomie wstawiłeś auto z gniezna ? ,a tak poważnie to ciekawe jak był mocno, US,a przód już europa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi