Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wojthass jak McGyver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bartasie, sprawdziłeś mi tą długą spinkę do tapicerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bartasie, sprawdziłeś mi tą długą spinkę do tapicerki? Tak - nie znalazłem. Ale nie poddaję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Doberek:hi:Efekt wczorajszej pracy, wzniosłem się na wyżyny:) /Jeszcze tą dużą rolke i pasek bede musiał zmienić bo dostały.. http://fotoo.pl//out.php?i=593504_img-0975-1-.jpg a klima/osuszacz OK ? Sprawdź ciśnienie VAGiem zanim zaczniesz jeździć, żeby kompresora nie zatrzeć .. w B6/B7 nie ma sprzęgła na kompresorze i działa cały czas hvac gr 001 poz 4 wartość 4-18 przy wylaczonej kjlimie min 4 (lepiej 5-6) po wlaczeniu cisnienie musi wzrosnac do 10-12 pozniej zmalec do ok. 7 w zaleznosci od temp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... takie kupiłem a na zimę idą do malowania zmień alcantarę na listwach na bardziej bordową i bedzie sie zgrywać. ogarnialiście z Bartkiem cokolwiek w sobotę? Nie. Pisał mi ze z Toba coś ogarniemy wspólnie ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... U Vario będziemy grzebać - o terminie zostaniesz poinformowany Daj tydzień wcześniej znać a kolor będzie zmieniony felg na pewno ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Arek zdejmuj te felgi i załóż słoneczka bo jak już mi koleżanki wysyłają foty Twojego wozu to jest źle słoneczka na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... takie kupiłem a na zimę idą do malowania zmień alcantarę na listwach na bardziej bordową i bedzie sie zgrywać. ogarnialiście z Bartkiem cokolwiek w sobotę? Nie. Pisał mi ze z Toba coś ogarniemy wspólnie ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... U Vario będziemy grzebać - o terminie zostaniesz poinformowany Daj tydzień wcześniej znać a kolor będzie zmieniony felg na pewno Jak ze zmianą lakieru kół poczekasz do zimy to "malinowy król" zostanie na stałe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... takie kupiłem a na zimę idą do malowania zmień alcantarę na listwach na bardziej bordową i bedzie sie zgrywać. ogarnialiście z Bartkiem cokolwiek w sobotę? Nie. Pisał mi ze z Toba coś ogarniemy wspólnie ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... U Vario będziemy grzebać - o terminie zostaniesz poinformowany Daj tydzień wcześniej znać a kolor będzie zmieniony felg na pewno Jak ze zmianą lakieru kół poczekasz do zimy to "malinowy król" zostanie na stałe... żaden malinowy król Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bartek, a Ty możesz zmienić mu status no nie ? zmień mu z władcy postów na władce malin mam też nową sygnaturkę dla Arka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bartek, a Ty możesz zmienić mu status no nie ? zmień mu z władcy postów na władce malin mam też nową sygnaturkę dla Arka http://i.imgur.com/Zcr2lC4.jpg :thumbdown:nic ino wyśmiewać się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 arek wyluzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 malinowy księciunio ... i sok z gumijagód ---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- jutro prawdopodobnie zamawiam 2 komplety kluczy Proxxona płaskich i oczkowych giętych ... jakby coś ktoś chciał razem w jednej paczce ... to zapraszam PROXXON 23821 - klucze płasko-oczkowe 6-21mm (3457393089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. PROXXON 23810 - klucze oczkowo-gięte 6-22mm (3459904845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bartek, a Ty możesz zmienić mu status no nie ? zmień mu z władcy postów na władce malin mam też nową sygnaturkę dla Arka http://i.imgur.com/Zcr2lC4.jpg sie niema co śmiać panowie zazdrościcie chłopu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bartek, a Ty możesz zmienić mu status no nie ? zmień mu z władcy postów na władce malin mam też nową sygnaturkę dla Arka http://i.imgur.com/Zcr2lC4.jpg sie niema co śmiać panowie zazdrościcie chłopu i tyle rozgryzłeś nas:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 malinowy księciunio ... i sok z gumijagód---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- jutro prawdopodobnie zamawiam 2 komplety kluczy Proxxona płaskich i oczkowych giętych ... jakby coś ktoś chciał razem w jednej paczce ... to zapraszam PROXXON 23821 - klucze płasko-oczkowe 6-21mm (3457393089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. PROXXON 23810 - klucze oczkowo-gięte 6-22mm (3459904845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pepin jak chcesz konkret klucze to polecam zestaw Proxxon MICRO-combispeeder z przegubem, nr kat. 23 068. Wyjściowo ok 350,00 zł. Do zakupu za 300,00 zł przy moim rabacie. Mam namiar i konto VIP na wzvip.pl największa hurtownia w Polsce. Ściągają bezpośrednio z magazynów producenta w Niemczech. Jak coś pisz PW. ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- btw. ten zestaw o którym piszę wyżej możesz sobie oblookać na żywo u mnie, bo się połasiłem na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 malinowy księciunio ... i sok z gumijagód---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- jutro prawdopodobnie zamawiam 2 komplety kluczy Proxxona płaskich i oczkowych giętych ... jakby coś ktoś chciał razem w jednej paczce ... to zapraszam PROXXON 23821 - klucze płasko-oczkowe 6-21mm (3457393089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. PROXXON 23810 - klucze oczkowo-gięte 6-22mm (3459904845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pepin jak chcesz konkret klucze to polecam zestaw Proxxon MICRO-combispeeder z przegubem, nr kat. 23 068. Wyjściowo ok 350,00 zł. Do zakupu za 300,00 zł przy moim rabacie. Mam namiar i konto VIP na wzvip.pl największa hurtownia w Polsce. Ściągają bezpośrednio z magazynów producenta w Niemczech. Jak coś pisz PW. ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- btw. ten zestaw o którym piszę wyżej możesz sobie oblookać na żywo u mnie, bo się połasiłem na niego potrzebuję więcej kluczy, bo taki zestaw 6ciu sztuk nie załatwi potrzeb więc pozostanę przy tym wyborze poprzednim, ewentualnie jakbyś sprawdził ceny 23810 i 23821 ... btw metoda kumpla na call center [h=5]Citi Handlowy właśnie zadzwonił, "Dzień dobry, z tej strony XXX, z Citi Handlowy, czy możemy (standardowa formułka)..." Ja: no jasne. "W celu weryfikacji proszę o podanie miesiąca pana urodzenia" Ja: raaaany, rok jeszcze pamiętam, ale miesiąc? Będzie maj, tak, Mama mi opowiadała, że w maju "...tiii,tiii,tiii" (dźwięk odłożonej słuchawki...) Uśmiałem się. Odpowiedź była prawidłowa, ale zdaje się, że skrypt tego nie przewidywał )))[/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi