Madas Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-adr-kolejna-audi-labiel-swap-apu-69305/index2.html#post3770881 ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ---------- Pany, jak kształtują się ceny ustawienia zbieżności w Poznaniu? Możecie ewentualnie polecić jakiś fachowy zakład który obsłuży zglebione auto (muszą mieć laserową maszynę, te na gumki odpadają). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 czesc wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Mi na glebie na sznurki ustawiali i było bardzo ok a miałem -110 mm id serii Lpm ul. Bnińska Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 No u mnie już przy poprzedniej glebie było ciężko, sznurek pół centymetra od miski olejowej a mieli na maksa opuszczone. U mnie w chacie sąsiad ma sprzęt laserowy, mówił że właśnie pod kątem zglebowanych aut zakupił bo wcześniej nie wszystkie mogli robić ale bywam tam teraz okazyjnie tylko w weekendy więc muszę poszukać czegoś tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 a w serwisie autoryzowanym audi u krotowskiego?? Myślę że tam na pewno robią zglebowane skoro fabrycznie wychodzą niektóre audice tylko pytanie za ile;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 z tego co obiło mi się o uszy, to w Auto Premium około 400zł biorą, więc i Krotoskiego może być podobnie. Najlepiej zadzwonic i zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 No to przebitka niezła. U mnie biorą 60 zł, a po znajomości 40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 nie widziałem fabrycznego Audi na glebie, no chyba, że kolega nie wie co znaczy gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraker Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja byłem w Czerwonaku. P.P.H.U. SŁAWEX Sławomir Kubiak, Czerwonak - warsztat samochodowy - Motointegrator.pl Żadnych sznurków nie przeciągali, tylko jakieś płaskie "lustra" na felgę mocowali, więc chyba laser. 100 ośka, 150 Quattro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam Panowie ale tu spokój ostatnio:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Tomek, co tam? gadałeś z Lońkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 na razie nieosiągalny, kręci coś w Gdyni widziałem. Pamiętam pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 jak chcesz pomacać fele za 30k to zapraszam z aparatem w czwartek albo piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi