Arkadiush Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 no w koncu zdjecia porobie. nie bedzie wstydu nowa lampa z soczewska od b8 i czarnym srodkiem... z ledami w postoju... i nowymi zarnikami....normalnie dla tych lamp auto w razie czego cale kupią NO to jutro Marcinie foto obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ok, obiecuje trzymaj kciuki bysmy sie wyrobili jutro z robota, i by wszystko zadzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ok, obiecuje trzymaj kciuki bysmy sie wyrobili jutro z robota, i by wszystko zadzialalo będzię dobrze a od której zaczynacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Czy dobrze rozumiem że ktoś tu się zajmuje lampami??;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Czy dobrze rozumiem że ktoś tu się zajmuje lampami??;-) Gwerty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ok, obiecuje trzymaj kciuki bysmy sie wyrobili jutro z robota, i by wszystko zadzialalo będzię dobrze a od której zaczynacie ? 10:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Czy dobrze rozumiem że ktoś tu się zajmuje lampami??;-) jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Marcinie niestety nie nie było mnie wczoraj nawet w Poznaniu...także może jakoś w tygodniu by pasowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 :hi:Powiem wam że też ostatnio z Grzesiem zrobiliśmy u mnie lampki, efekt był taki że teraz w nocy mnie z satelity namierzą jak je zapale:decayed: jak się ktoś zastanawia nad tym modem to polecam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 a jak żarnik wymieniłeś?? bo jak odjeżdżałeś to nie świecił jeden:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Gwerty wiem że malujesz środki lamp na co jestem chętny a na co jeszcze mogę liczyć z Twojej strony? Z tego co zauważyłem to moje soczewki chyba są już zajechane (kupiłem audiczkę już z HID-ami więc może już się podjarały przez to czy coś) czy można jakoś je zregenerować czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 ok, obiecuje trzymaj kciuki bysmy sie wyrobili jutro z robota, i by wszystko zadzialalo będzię dobrze a od której zaczynacie ? 10:decayed: Miałem podjechać ale tak zabalowałem wczoraj że na moim porannych chuchnięciu auto by pojechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 a jak żarnik wymieniłeś?? bo jak odjeżdżałeś to nie świecił jeden:wink: problem był z przetwornicą hid. teraz siedzą przetwornice koito d2s i nowe palniki philips. ---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ---------- Gwerty wiem że malujesz środki lamp na co jestem chętny a na co jeszcze mogę liczyć z Twojej strony? Z tego co zauważyłem to moje soczewki chyba są już zajechane (kupiłem audiczkę już z HID-ami więc może już się podjarały przez to czy coś) czy można jakoś je zregenerować czy jak? jak będą rozklejone do malowania to czyszczenie kloszy w środku. może byś wymiana odbłyśników soczewek na niewypalone ori. ale mogę wstawić projektory bihalogenowe/bixenonowe itp. np z a6 c7. q7. lub inne. palniki i przetwornice jak coś też mam. ewentualnie jak klosze zniszczone to polerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 No te chińskie hidy przestały ogarniać przy ori palniku, ale już jest poprawione:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (nie)standartowe popołudnie u Bartka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 cały wieczor siedziałem i lutowałem smd do oświetlenia przy ostatnich ręka już się trzęsła i ciężko było dobrze położyć diodę pod hot ait. chyba za dużo procentów:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (nie)standartowe popołudnie u Bartka http://s24.postimg.org/j9jn2wa2p/2013_10_06_16_28_03.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Panowie, pomożecie? Podobno auto było widziane w sobotę w Poznaniu odarte z naklejek Tekst ze strony Drift Fun Kielce: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z dnia 4/5 października 2013 r. został skradziony NISSAN 200 SX. Auto jest w Naszych klubowych barwach!! Rozsyłajcie post! Niech złodziejowi nie ujdzie to na sucho!! Za udzielenie cennych informacji czeka nagroda! Informacje można przesyłać na Naszego Facebook'a w prywatnej wiadomości! Dziękujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi