niestandardowy Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 no to sie jeszcze odpycha w kazdym badz razie bezawaryjnosci zycze i mam nadzieje ze na spota wlecisz
miedzikos Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Slo miałem takiego 3d przed a4 tylko zielony i niestety widuje go na codzien
slo Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 ale to jest wół roboczy, padaczka przejściowa
miedzikos Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Slo wiem wiem, ale tak mi się skojarzyło
Arkadiush Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzięki przyznaj się ile michałków dałeś za to
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Rosool - wszystko działa? Zbieraj kasę i "prostujemy" sterownik.
Maxcudo Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzięki przyznaj się ile michałków dałeś za to Nie liczyłem
slo Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 witam ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- Audi A4 27500.00 PLN. warszawa - otoMoto.pl to jest klubowa? wie ktoś coś na temat tego auta ?
rosool88 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Bartku wszystko działa jak powinno w przyszłym tyg będę we wrześni także zadzwonię do Ciebie i podrzucę kasę, jeszcze raz najmocniej przepraszam, że się nie dogadaliśmy, mam nadzieję, że już jest spoko:wink: Marcin mam już moduł i sterowanie biegami w kieracie działa:decayed:
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Bartku wszystko działa jak powinno w przyszłym tyg będę we wrześni także zadzwonię do Ciebie i podrzucę kasę, jeszcze raz najmocniej przepraszam, że się nie dogadaliśmy, mam nadzieję, że już jest spoko:wink: Marcin mam już moduł i sterowanie biegami w kieracie działa:decayed: Już mi przeszło - wyżyłem się na sali
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Bart-S sms doszedł z info o gwincie?
rosool88 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 nikt nie ucierpiał mam nadzieję:grin:
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Bart-S sms doszedł z info o gwincie? Doszedł - zajmę się tym w wolnej chwili. ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ---------- nikt nie ucierpiał mam nadzieję:grin: Trochę pokrzyczałem - ale wygraliśmy więc OK
Rekomendowane odpowiedzi