niestandardowy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 hej grzesiek, jak z czasem stoisz?
Gwerty Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 hej grzesiek, jak z czasem stoisz? do około 15 stycznia beznadziejnie. co potrzeba?
Pepin Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 MATA OCHRONNA POD FOTEL KRZESŁO , 100 X 140 SUPER (3828833399) - m.allegro.plPanowie gdzie dostane coś takiego w Poznaniu? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka gdzies to widzialem, chyba w ikea ... tak, kiedyś kupowałem w IKEA ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- btw. Sezon na PIT-a rozpoczęty ... zahacz o monopolowy i wymień zakup na wypełnione zeznanie podatkowe .... a po drugie btw Jakby ktoś był chętny na wyjazd na ryby w maju do Norwegii najlepiej z dużym autem to niech pisze PW teść zbiera ekipę.
Arkadiush Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 to na batalionowo/crewowo/divisionowych się posty liczyły ? ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- Arek, czemu ostatnio miałeś zyliard-pierdyliard postów a teraz tylko 386 ? Wszystkie Battalion'owe uśmieszki itp mu zabrali:decayed: Nie tylko mi Tobie również
Gwerty Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 MATA OCHRONNA POD FOTEL KRZESŁO , 100 X 140 SUPER (3828833399) - m.allegro.plPanowie gdzie dostane coś takiego w Poznaniu? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka gdzies to widzialem, chyba w ikea ... tak, kiedyś kupowałem w IKEA ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- btw. Sezon na PIT-a rozpoczęty ... zahacz o monopolowy i wymień zakup na wypełnione zeznanie podatkowe .... a po drugie btw Jakby ktoś był chętny na wyjazd na ryby w maju do Norwegii najlepiej z dużym autem to niech pisze PW teść zbiera ekipę. na co zasiadka? w Szwecji kilka razy byłem na szczupakach. mega lubię łowić na blachę.
Maxcudo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie tylko mi Tobie również -600 u mnie
Arkadiush Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie tylko mi Tobie również -600 u mnie no widzisz na forum pokażesz swojego nowego potworka ?
Maxcudo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 puki co nie jak będę w niedziele to obadasz osobiście
Arkadiush Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 puki co nie jak będę w niedziele to obadasz osobiście a wjedziesz na -2?
Maxcudo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 ostatnio na spociku byłem i jako tako idzie wjechać
Arkadiush Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 ostatnio na spociku byłem i jako tako idzie wjechać
variocustoms Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 ja zajechany jak żydówka w getto
niestandardowy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Max, ty mu lepiej nie pokazuj... bo sie uvzepi kieraty jak ja ostatnio. Znowu bedziesz musial bic, szarpac, kopac by wysiedli z samochodu :) wyslane z niestandardowego s4 active ---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 07:10 ---------- hej grzesiek, jak z czasem stoisz? do około 15 stycznia beznadziejnie. co potrzeba? Pamietasz temat ledow a6c6 na tyl do b7? Kiedy rezamy? wyslane z niestandardowego s4 active
Labiel Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Fota za***ista Gril Adi A4 (3851021388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Gwerty Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Max, ty mu lepiej nie pokazuj... bo sie uvzepi kieraty jak ja ostatnio. Znowu bedziesz musial bic, szarpac, kopac by wysiedli z samochodu :)wyslane z niestandardowego s4 active ---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 07:10 ---------- hej grzesiek, jak z czasem stoisz? do około 15 stycznia beznadziejnie. co potrzeba? Pamietasz temat ledow a6c6 na tyl do b7? Kiedy rezamy? wyslane z niestandardowego s4 active no jakoś po 15 stycznia.
Pepin Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 MATA OCHRONNA POD FOTEL KRZESŁO , 100 X 140 SUPER (3828833399) - m.allegro.plPanowie gdzie dostane coś takiego w Poznaniu? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka gdzies to widzialem, chyba w ikea ... tak, kiedyś kupowałem w IKEA ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- btw. Sezon na PIT-a rozpoczęty ... zahacz o monopolowy i wymień zakup na wypełnione zeznanie podatkowe .... a po drugie btw Jakby ktoś był chętny na wyjazd na ryby w maju do Norwegii najlepiej z dużym autem to niech pisze PW teść zbiera ekipę. na co zasiadka? w Szwecji kilka razy byłem na szczupakach. mega lubię łowić na blachę. w sumie nie wiem .. ale tam zawsze jest dużo .. lokal i łodzie już rezerwowałem im przed świętami .. teraz montują ekipę jakby ktoś chciął zrobić PITa rocznego to niech daje znać .. przekażę Agacie kontakt
slo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Panowie szybkie pytanie Czy w multitronicu żeby wymienić chłodnice wody, to trzeba jakieś grube rzeźby robić? Doszły mnie słuchy, że chłodnica wody chłodzi jeszcze skrzynie i podczas jej wymiany wylewa się olej ze skrzyni.. ? ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ---------- Ps, ma ktoś możliwość zmierzenia wymiarów maski a4 b6 ? +/- pare cm
Madbar Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Panowie szybkie pytanie Czy w multitronicu żeby wymienić chłodnice wody, to trzeba jakieś grube rzeźby robić? Doszły mnie słuchy, że chłodnica wody chłodzi jeszcze skrzynie i podczas jej wymiany wylewa się olej ze skrzyni.. ? Wal do Bart-Sa bezpośrednio.W końcu najlepszy Spec w Kraju od Multi, a pewnie i nie tylko.
Rekomendowane odpowiedzi