jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Komu polar ? http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/#post4213795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 No i zapadła decyzja będę sprzedawał swoją B5 na 100% - jak ktoś zainteresowany to dawać znać , pewno po weekendzie majowym wystawię ogłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Panowie co kupic jakie pasty lub inne narzedzia aby w miare doprowadzić lakier do lepszego stanu (glownie jakies mikro rysy usunac zrobić jakas polerke) ? Czytalem o jakis glinkach itp ale kompletnie nie wiem od czego zacząć. Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Szymanek, możesz kupić glinke aby oczyscic lakier i pozniej jakies AIO, ale i tak najlepszym i najtrwalszym wyjsciem jest korekta lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ręcznie to za dużo nie osiągniesz na lakierze Audi, AIO z Shiny Garage jest bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 a co to jest AIO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 All in one. Czyści, poleruje lekko i woskuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Tak się zastanawiam czy zrobili mi dzisiaj fotkę czy nie Fotoradar w Swarzędzu, ograniczenie do 70km/h a miałem jakieś maks może 75km/h, jechałem prawym pasem, pół auta przede mną prawym jechało jakieś inne auto z prędkością mniej więcej taką jak ja no i błysło Zawsze tyle tam miałem i nic nie mrygało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 mi gdy wracalem z pracy tez strzelil fote. Jeszcze nic nie przyszlo. Ale jak strzelil fote na dwa auta ja bym sie nie przyznawal. To nie moja wina ze gosc lecial szybciej... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Najśmieszniejsze że obaj zwolniliśmy przy ograniczenie żeby jechać w granicach tych 70 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja tam zawsze 80 jadę i żadnej fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Eh, pożyjemy zobaczymy. Co najwyżej stówka. Chyba że łapał jeszcze auta z przeciwległych pasów i walił foty od tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 od tyłu nie wali na 100% bo już bym kolekcję mandatów uzbierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 od tyłu nie wali na 100% bo już bym kolekcję mandatów uzbierał Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 domyslam sie ze recznie raczej efektow super nie ma ale taka korekta lakieru to pewnie niezłe koszty co? chociażby podsstawowa? dzieki Panowie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 co to znaczy podstawowa? albo jest korekta albo jej nie ma, można zrobić odświeżenie lakieru ale to półśrodek, dam głowę, że lakier jest mega zajechany bo w kilkuletnim aucie tak w 99% jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 VARIO wosk z shine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 po jakim czasie od aplikacji? to był ten różowy? ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- https://www.facebook.com/variotechcustoms/photos/pb.440689412662448.-2207520000.1398105164./579188282145893/?type=3&theater po różowym powinny być takie kropelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 po jakim czasie od aplikacji? to był ten różowy? ten różowy. Tydzień temu w niedziele robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi