Labiel Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Musiałem się trochę przełamać. Do tej pory Reżanie zawsze w swoim garażu, kupa narzędzi itp. Najpierw musiałem zaopatrzyć się w swoje prywatne klucze, lutownice na 220V i na 12, miernik itp. Trochę już tego nazbierałem, więc po woli będzie można zacząć nadrabiać zaległości bo lista jest długa: podłączenie poliftowych czasowych wycieraczek, tempomat, domykanie szyb itp. Lista jest długa.
Arkadiush Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Panowie mam pytanie. U siebie ma mam regulacji świateł co muszę mieć żeby to podłączyć? Chodzi dokładnie o to:
skubiii89 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 czy ktoś może polecić jakąś piankę/szpraj to czyszczenia klimy? bo im dłużej czytam dział "klimatyzacja" tym mam wiekszy mętlik w głowie
variocustoms Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Najlepiej jechać na ozonowanie
miedzikos Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Panowie coś w weekend jak bedzie pogoda? ofc na dworze a nie w kc, może dla odmiany mc przy solidarnosci ?
Michu B5 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Michua4185V widziany wczoraj dwa razy w Wilczynie Gdzie mnie widziałeś że ja twojej nie widziałęm
Piechol Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Michua4185V widziany wczoraj dwa razy w Wilczynie Gdzie mnie widziałeś że ja twojej nie widziałęm gdzies w centrum na trasie sie mijaliśmy, mnie znam Wilczyna za dobrze
skubiii89 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no zawsze jeździłem na ozonowanie a nawet ultradźwięki, ale chcialem spróbować czegoś innego:eusathink: czy nie warto? spot chętnie ale w ten week odpadam muszę synowi urodziny wyprawić okrągłe drugie
Michu B5 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Michua4185V widziany wczoraj dwa razy w Wilczynie Gdzie mnie widziałeś że ja twojej nie widziałęm gdzies w centrum na trasie sie mijaliśmy, mnie znam Wilczyna za dobrze A czym jechałeś to moze skojarze
niestandardowy Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 czy ktoś może polecić jakąś piankę/szpraj to czyszczenia klimy? bo im dłużej czytam dział "klimatyzacja" tym mam wiekszy mętlik w głowie uzywam tego: CarPlan Odgrzybiacz klimatyzacji HIT!!! (4097835092) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. na prawde super srodek, czasami jeszcze:wink: wjade tez do kolesia na ozonowanie
Piechol Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Michua4185V widziany wczoraj dwa razy w Wilczynie Gdzie mnie widziałeś że ja twojej nie widziałęm gdzies w centrum na trasie sie mijaliśmy, mnie znam Wilczyna za dobrze A czym jechałeś to moze skojarze Sportbackiem A3 z czarnym grillem
Michu B5 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Michua4185V widziany wczoraj dwa razy w Wilczynie Gdzie mnie widziałeś że ja twojej nie widziałęm gdzies w centrum na trasie sie mijaliśmy, mnie znam Wilczyna za dobrze A czym jechałeś to moze skojarze Sportbackiem A3 z czarnym grillem Było trza mrugać
Labiel Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Panowie mam pytanie. U siebie ma mam regulacji świateł co muszę mieć żeby to podłączyć?Chodzi dokładnie o to: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFwMS94R-uzxg2bMwd3I6vEKhiiMJTBtgDuykgfPHKb1I2SjeT Nie zrozumiałem. Nie masz regulacji tak?
Arkadiush Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Panowie mam pytanie. U siebie ma mam regulacji świateł co muszę mieć żeby to podłączyć?Chodzi dokładnie o to: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFwMS94R-uzxg2bMwd3I6vEKhiiMJTBtgDuykgfPHKb1I2SjeT Nie zrozumiałem. Nie masz regulacji tak? no nie mam regulacji a chciałbym podłączyć to bo mam zaślepkę ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------
Labiel Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A myślałem że to w standardzie wychodzi. Chyba nic więcej oprócz przełącznika i silniczków nie jest potrzebne. Bynajmniej nie wiedziałem nic takiego.
Pepin Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 czy ktoś może polecić jakąś piankę/szpraj to czyszczenia klimy? bo im dłużej czytam dział "klimatyzacja" tym mam wiekszy mętlik w głowie ja używam pianki do klimatyzacji CRC: KLIMA AIRCO CRC10702113 http://www.hdmot.pl/galerie/p/preparat-do-czyszczenia_7456.jpg rozkręcam schowek i aplikuję ... 2x w roku zwykle wiosną i jesienią poprawiam ... jeden pojemnik starczy na pewno na 2x
skubiii89 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dziekuje za odpowiedzi spr chyba tego crc w pierwszej kolejności można go dostać gdzieś w poznaniu czy tylko internet?
Rekomendowane odpowiedzi