przemo2.4 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak dla mnie najlepsza droga: Lubliniec, Kluczbork, Ostrów wlkp, Jarocin, Poznań. Tylko w piątki ta droga jest taka sobie.
Bart_poznan Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam! Jak najlepiej dojechać do Poznania z Gliwic? Przez Leszno czy przez Gostyń. Przez Śrem podobno są długie korki. śrem ma obwodnicę od strony gostynia/rawicza także powinno być spoko wszystko zależy od pory dnia , bo w pewnych godzinach i miejscach korków nie miniesz
riddick74 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam! Jak najlepiej dojechać do Poznania z Gliwic? Przez Leszno czy przez Gostyń. Przez Śrem podobno są długie korki. śrem ma obwodnicę od strony gostynia/rawicza także powinno być spoko wszystko zależy od pory dnia , bo w pewnych godzinach i miejscach korków nie miniesz To przez Leszno, Kościan oprócz Śrem ?
hasahad Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Słuchaj ja ta trasę robię często. Przynajmniej 4razy w miesiącu. Polecam z Gliwic autostrada do Wrocławia koszt 16,20zł a następnie z Wrocławia na poznań przez Leszno, Kościan i poznań:-) Najszybsza trasa, nawet jak staniesz na wylocie z Wrocławia w stronę poznania to i jesteś szybciej aniżeli przez inne trasy. Jeszcze dobra droga jest na łódź autostrada a1 i później z A1 na wysokości Łodzi wbijasz się na A2 na poznań ale tam za same bramki jest chyba 70zł do zapłaty.
Banan Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Jak w Krynicznie pod Wrockiem zakorkowane proponuje jechać dalej na s8 i zjechać przez Łozinę do Trzebnicy
riddick74 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Dzięki. Zrobiłem jak pisał hasahan. Przez Leszno i Kościan
Ishkez Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam, pytanie, spoty są co niedziele, czy jak to wyglada ?
3r4 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Spoty są raz na kilka miesięcy ostatnio W tę niedzielę wypada akurat pod M1 zlot grupy audi poznań, więc może się tam trafi jakaś dusza z klubu
Ishkez Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Własnie myśle czy sie wybrać założyć lato na chwile i podleceić, poznać ludzi
sebidi Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Spoty są raz na kilka miesięcy ostatnio W tę niedzielę wypada akurat pod M1 zlot grupy audi poznań, więc może się tam trafi jakaś dusza z klubu niewiesz czasem o ktorej godz??
3r4 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 16:00 ale chyba warto poczytać bo jak będzie padać to pewnie na parkingu pod M1 może nie wyjść to im https://www.facebook.com/events/213630625714692/
Maciej 6001 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Może następna niedziela w KC Panowie ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Maciej 6001 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 King cross parking zielony poziom -2[emoji6] Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Maxcudo Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 ja rowerem mogę się wybrać, albo jak będzie w miarę pogoda to mogę odkurzyć Simsona hahaha
Sajnajek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Może następna niedziela w KC Panowie ?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka bym był za
danielo Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 ja rowerem mogę się wybrać, albo jak będzie w miarę pogoda to mogę odkurzyć Simsona hahaha Hej masz simsoma czemu wczesniej nie pisałeś jechalismy do Zdzisława Koprasa pojechał byś z nami
Maxcudo Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Hehe, a kto to? Mam Simsona S50 B1, już zabytek
Ishkez Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja bym był za jakims spotem małym Tylko musze wydech nareperować, bo na progu zwalniającym troche go rozszczelnilem
Maciej 6001 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja bym był za jakims spotem małym Tylko musze wydech nareperować, bo na progu zwalniającym troche go rozszczelnilem [emoji14] Do niedzieli dużo czasu, dasz radę [emoji6] Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi