Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nike 21 a Ty gdzie dokładnie na winogradasz mieszkasz bo może mieszkamy blisko? Ja na os. kosmitów[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 14:16_________________________________________________

winogrady - jeszcze przez miesiąc a później pod MOSTEM DWORCOWYM :polew:

jeśli moge coś doradzić to proponuje kaponiere tam jest Cieplej :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 14:13_________________________________________________no właśnie kuredu jak tam filmy? masz może przegrane?

widzisz dobrze że przypomniałeś bo zapomniałem, ale przywiozę za tydzien na spota na pewno.

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spadam jak zawsze do wanny i na obiadek :) do później :)[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 14:19_________________________________________________

nike 21 a Ty gdzie dokładnie na winogradasz mieszkasz bo może mieszkamy blisko? Ja na os. kosmitów[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 14:16_________________________________________________

winogrady - jeszcze przez miesiąc a później pod MOSTEM DWORCOWYM :polew:

jeśli moge coś doradzić to proponuje kaponiere tam jest Cieplej :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 14:13_________________________________________________no właśnie kuredu jak tam filmy? masz może przegrane?

widzisz dobrze że przypomniałeś bo zapomniałem, ale przywiozę za tydzien na spota na pewno.

no własnie na spocie mnie nie będzie teraz bo bede w górach :(

Opublikowano

to jak chcesz to się zgadamy gdzieś tu kiedyś czy ty podjedziesz czy jak i Ci podam filmy

Opublikowano

to jak chcesz to się zgadamy gdzieś tu kiedyś czy ty podjedziesz czy jak i Ci podam filmy

to później sie odezwe bo teraz musze uciekać :gwizdanie:

Opublikowano

kuredu ja na OPW wiec mamy do siebie blisko... :) wiem ze Ty na Kosmonautow bo poznalem parking ze zdjec Twojego auta ;)

Opublikowano

kuredu ja na OPW wiec mamy do siebie blisko... :) wiem ze Ty na Kosmonautow bo poznalem parking ze zdjec Twojego auta ;)

spostrzegawczy jesteś :naughty:

Opublikowano

noo :)

kolezanka tez mi powiedziala ze mam bystre oko ;)

Opublikowano

noo :)

kolezanka tez mi powiedziala ze mam bystre oko ;)

ale która bo pogubić się idzie :kox:

Opublikowano

ta co ja ostatnio widziales na foto :gwizdanie:

Opublikowano

ta co ja ostatnio widziales na foto :gwizdanie:

aaaaa to z Ciebie "bystre oko" :naughty:

Opublikowano

no ba :decayed: czasem trzeba... :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 15:30_________________________________________________

Opublikowano

niezły dziwęk co??

Opublikowano

noo :) jak sie kompresor odezwie to se chodzi :naughty:

Opublikowano

takie mini V8 :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Adam kiedys podsylales link do stronki o Lechu... podeslesz jeszcze raz? pamietam ze trzeba bylo haslo wpisac zeby wejsc :naughty:

Opublikowano

dzieki :wink4: