Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 no i jak ogólnie udał sie dzisiejszy spocik? dużo osób było??
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a co sie stało ze za tydzień jest spot a nie za dwa?? :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: a, taka drobna... manipulacja [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 00:10_________________________________________________ no i jak ogólnie udał sie dzisiejszy spocik? dużo osób było?? masz ci mamy rekord
Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a co sie stało ze za tydzień jest spot a nie za dwa?? :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: a, taka drobna... manipulacja bardzo sie ciesze :thumbup:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ogladam o duchach na discovery Ty ja też no i jak ogólnie udał sie dzisiejszy spocik? dużo osób było?? spot super 17 aut było .... stawiasz karniaka i Ive też :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ogladam o duchach na discovery Ty ja też stawiasz karniaka i Ive też :gwizdanie: tak jak Nike ladnie wybecalowal
Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 mlody to i pyta głupio :gwizdanie: a wiecie co ja właśnie robie? .... pije ceskie pifko [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 00:14_________________________________________________widze że dużo mnie ominęło...
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 tak jak Nike ladnie wybecalowal noooo i to może nawet 2 setki
Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 tak jak Nike ladnie wybecalowal noooo i to może nawet 2 setki No nie!! ja od początku mówiłem żeby zmienić termin spotów bo mi nie pasuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale na szczęście ktoś to wreszcie zmienił :banan2:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 właśnie o tym pisze Musashi ...cosik się za zmiane terminu należy chociaż po stówce daj
Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 właśnie o tym pisze Musashi ...cosik się za zmiane terminu należy chociaż po stówce daj po stówce moge dać ale w kieliszku, więc na następny spot proszę MPK przyjechać :>[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 00:20_________________________________________________dobra pany ja spadam spać, do juterka :hi:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 właśnie o tym pisze Musashi ...cosik się za zmiane terminu należy chociaż po stówce daj po stówce moge dać ale w kieliszku, więc na następny spot proszę MPK przyjechać :> nie głupi pomysł ale jak opiszemy frekwencje spotową 60 osób 0 aut
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Dobra wiadomość dla Tetis. Wskoczyłaś na listę na zlocie :>
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 po stówce moge dać ale w kieliszku, więc na następny spot proszę MPK przyjechać :> nie głupi pomysł ale jak opiszemy frekwencje spotową 60 osób 0 aut 60 osób, jeden autobus. pozatym, jak nim wjedziemy na parking
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Dobra wiadomość dla Tetis. Wskoczyłaś na listę na zlocie :> widziałem właśnie będzie zadowolona
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie głupi pomysł ale jak opiszemy frekwencje spotową 60 osób 0 aut Nie, jeden samochód na 4 spotowiczów, z których jeden nie pije :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie głupi pomysł ale jak opiszemy frekwencje spotową 60 osób 0 aut Nie, jeden samochód na 4 spotowiczów, z których jeden nie pije :gwizdanie: nie przejdzie z tymi pijokomi
Rekomendowane odpowiedzi