Madas Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 BTW idziecie na film "włatcy móch" do kina ?? mam taki zamiar ... a widziałeś ??
kuredu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 P.W. może być tez pijemy wszystko albo jeszce Piep.... Wszystko :gwizdanie: a miało nie być nic zboczonego
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 mam taki zamiar ... a widziałeś ?? jeszcze nie , i chyba w walentynki z Izą pójdę
kuredu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 BTW idziecie na film "włatcy móch" do kina ?? ja z chęcią, własnie chciałem żonke zabrać na coś romantycznego. może się spoikniem w więcej osob???
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 dobra zmykam, miłego wieczorku mlody tez tak zawsze pisze, i siedzi jeszcze 3 godziny
Madas Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 BTW idziecie na film "włatcy móch" do kina ?? ja z chęcią, własnie chciałem żonke zabrać na coś romantycznego. może się spoikniem w więcej osob??? ja nie dam rady tak daleko jechać bo żona się nie zgodzi :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 ale jeszcze nikt nie mówil w ktorym kinie wiec skad wiesz że masz daleko????
Madas Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 ale jeszcze nikt nie mówil w ktorym kinie wiec skad wiesz że masz daleko???? myślałem że do Tarnobrzega(u) jedziemy do kina
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Haj wszyscy Tetis jak Audi lub VW to polecam siebie + Auto Premium Jak inna marka np. Fiat, Alfa Romeo, Lancia to polecam siebie + Autim Jak marki nie wymienione to polecam siebie + ... Autim w końcu po coś mam papiery rzeczoznawcy i znajomości hihihi
kuredu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Haj wszyscy Tetis jak Audi lub VW to polecam siebie + Auto Premium Jak inna marka np. Fiat, Alfa Romeo, Lancia to polecam siebie + Autim Jak marki nie wymienione to polecam siebie + ... Autim w końcu po coś mam papiery rzeczoznawcy i znajomości hihihi no wiesz co??? włoskie auto jej polecasz??? no normalnie nie wierze
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 IVE pampersa miałeś ?? Ujeżdżanie eSek powoduje wzmożone wydzielanie płynów hihihi i wzrost temperatury
tetis Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 wywaliło mnie na dłuższą chwile mój nec cos ostatnio nawala ale już jestem z powrotem
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 kueru z włochów to tylko metalowe Alfy tj. 155, 145, 146, 164 dalsze modele to plastiki jak się wczytasz to najpierw polecam siebie a potem resztę
tetis Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Adas z kto powiedział ,że A4 kupuje.........? :gwizdanie: choc nie powiem ładnie by się komponowało z moja osobą szukam intensywnie od kilku dni czegoś dla siebie i za dużo tego łacznie z dobrymi radami kobieta jest zdecydowanie stworzona do innych dziedzin
kuredu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 vario czy wiesz może gdzie jest w elkp przedstawicielstwo ABT??? wyczytałem na ich stronie że dają dwa lata gwrancji lub 100tys km po modyfikacjach i tak se myśle że po coc czekać jak sie w AP pojawi jak już móglbym teraz zrobić. pytanie co to gwranacja obejmuje?
Madas Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Adas z kto powiedział ,że A4 kupuje.........? :gwizdanie: choc nie powiem ładnie by się komponowało z moja osobą bardzo ładnie
nike21 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 BTW idziecie na film "włatcy móch" do kina ?? chcialbym... nikuś chcę zauważyć że nic zboczonego dziś nie pisałem :gwizdanie: no widze... az w szoku jestem [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 22:14_________________________________________________co do rzeczoznawcy Bartas to ja narazie jestem diagnosta z kompletem uprawnien... szukam roboty na SKP dobrze platnej a na rzeczoznawce sie czaje
Madas Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Vario dobre to co wysłałeś mi na maila pozwole sobie wrzucić :
Rekomendowane odpowiedzi