Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Tetis gdzie jestem? mnie tam nie widze :mysli: mlody k**** jesteś za***isty :polew:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 jestem ale na chwile bo spadam spać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kuknij w galerie.... tez tam jesteś znowu o czymś nie wiem :gwizdanie: koniecznie musisz zmienic nick a to dlaczemu? zawsze zdziwiony
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Tetis gdzie jestem? mnie tam nie widze :mysli: mlody k**** jesteś za***isty :polew: dlaczego wszyscy sie ze mne śmieją :(
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 no Pany przełączać na polsat a co tam znowu? sztorm stulecia , stevena kinga a ja myślałem że wczoraj lecial ten film, bo na tv4 leciał "sztorm" i se myśle ale padaka a Iverson mówił że taki fajny, a tu ups film jest dziś lepiej sprawdzic tytul idokladnie przed ogladaniem
kuredu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Tetis gdzie jestem? mnie tam nie widze :mysli: mlody k**** jesteś za***isty :polew: dlaczego wszyscy sie ze mne śmieją :( w poniedziałek smiali sie ze mnie dzis padło na Ciebie
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Tetis gdzie jestem? mnie tam nie widze :mysli: mlody k**** jesteś za***isty :polew: dlaczego wszyscy sie ze mne śmieją :( w poniedziałek smiali sie ze mnie dzis padło na Ciebie ale dlacxzemu? co znowu zrobiłem
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 mlodzik nic nie zrobiłeś.... Tetis tam mlodego rzeczywiście nie ma
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 mlodzik nic nie zrobiłeś.... Tetis tak mlodego rzeczywiście nie ma No właśnie!! :kox: :tongue4: :tongue4:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Tetis gdzie jestem? mnie tam nie widze :mysli: mlody k**** jesteś za***isty :polew: dlaczego wszyscy sie ze mne śmieją :( w poniedziałek smiali sie ze mnie dzis padło na Ciebie ale dlacxzemu? co znowu zrobiłem proc mlodego nie wyrabia narzuconego tempa spamu
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 madas mam już kable skompletowane do montażu suba tylko, że za zimno na taką robotę bo pewnie z 2 godziny zejdzie na przeciąganie instalacji
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 mlodzik nic nie zrobiłeś.... Tetis tak mlodego rzeczywiście nie ma No właśnie!! :kox: :tongue4: :tongue4: ale zajebiozka
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Tetis gdzie jestem? mnie tam nie widze :mysli: mlody k**** jesteś za***isty :polew: dlaczego wszyscy sie ze mne śmieją :( w poniedziałek smiali sie ze mnie dzis padło na Ciebie ale dlacxzemu? co znowu zrobiłem proc mlodego nie wyrabia narzuconego tempa spamu a ty sie ze mnie nei śmiej bo mieszkasz najbliżej i na tobie sie zemszcze :kox:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 madas mam już kable skompletowane do montażu suba tylko, że za zimno na taką robotę bo pewnie z 2 godziny zejdzie na przeciąganie instalacji słuchaj jak chcesz to podjedź do mnie mam garaż z klimą
kuredu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 widze że 1000stron do spotu bedzie jak ta lala
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 madas mam już kable skompletowane do montażu suba tylko, że za zimno na taką robotę bo pewnie z 2 godziny zejdzie na przeciąganie instalacji a jak przeciagasz? zrzucasz tapicery?
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 widze że 1000stron do spotu bedzie jak ta lala 1001
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 widze że 1000stron do spotu bedzie jak ta lala jak nic co to dla nas...te kilka stronek
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 proc mlodego nie wyrabia narzuconego tempa spamu a ty sie ze mnie nei śmiej bo mieszkasz najbliżej i na tobie sie zemszcze :kox: madas tez mieszka blisko, a do niego latwiejszy dojazd ale spox, uszykuje jakiegos browara to pomscimy sie razem
Rekomendowane odpowiedzi