Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Moze jaka manne chcecie..? A4 B8 To jak spadnie B8 z nieba, to ja się mogę zaopiekować twoją B6 , nie będe zbytni pazerny no co Ty możesz zażyczyć co tylko chcesz ..dalej mów ....
kuredu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 to ja tez B8 tylko z Quattro :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 i frytki do tego :polew: Frajer O ketchupie zapomniał :gwizdanie: :polew: :polew: nie lubie
pwal Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Moze jaka manne chcecie..? A4 B8 To jak spadnie B8 z nieba, to ja się mogę zaopiekować twoją B6 , nie będe zbytni pazerny no co Ty możesz zażyczyć co tylko chcesz ..dalej mów .... Kutwa pizza mi po głowie chodzi, ćmiki rzucam ;( i cały czas mi się packman włacza :slina:
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kutwa pizza mi po głowie chodzi, ćmiki rzucam ;( i cały czas mi się packman włacza :slina: też tak kiedyś miałem jak rzucałem faje
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 to ja tez B8 tylko z Quattro :gwizdanie: z samochodow, audi, tylko to ktore ja wyprosilem mieli, zostaly na stanie: -dacia logan -renault kangoo - 2 letni igla, maly przbieg, zakupy nim tylko w weekend robili i w niedziele do kosciola -chevrolet matiz
ykk Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kutwa pizza mi po głowie chodzi, ćmiki rzucam ;( i cały czas mi się packman włacza :slina: też tak kiedyś miałem jak rzucałem faje Tez bym zjadl placka..
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 to ja tez B8 tylko z Quattro :gwizdanie: z samochodow, audi, tylko to ktore ja wyprosilem mieli, zostaly na stanie: -dacia logan -renault kangoo - 2 letni igla, maly przbieg, zakupy nim robili tylko robili na weekend i w niedziele do kosciola -chevrolet matiz :polew: bierz bierz
nike21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ktos mi tu smaku na pizze zrobil... teraz za kare musi zamowic kazdemu z forum :gwizdanie:
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ktos mi tu smaku na pizze zrobil... teraz za kare musi zamowic kazdemu z forum :gwizdanie: ciekawe kto to rozwiezie
nike21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ktos mi tu smaku na pizze zrobil... teraz za kare musi zamowic kazdemu z forum :gwizdanie: ciekawe kto to rozwiezie ten sam bohater co smaku narobil... :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ktos mi tu smaku na pizze zrobil... teraz za kare musi zamowic kazdemu z forum :gwizdanie: ciekawe kto to rozwiezie zle pytanie zamowimy w jedno miejsce i sie spotniemy. prawidlowe, brzmi: kto za to zaplaci
nike21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja skonczylem browar i spadam spac... zegnam wszystkich
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja skonczylem browar i spadam spac... zegnam wszystkich nie czekasz na pizze, czy nie chcesz sie meczyc apetytem?
nike21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja skonczylem browar i spadam spac... zegnam wszystkich nie czekasz na pizze, czy nie chcesz sie meczyc apetytem? to drugie pomysle o czyms innym przyjemnym do jutra
kuredu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja jebłem dwa wina wiec na spota w nocy tylko taxi mi zostaje
pwal Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ktos mi tu smaku na pizze zrobil... teraz za kare musi zamowic kazdemu z forum :gwizdanie: ciekawe kto to rozwiezie ten sam bohater co smaku narobil... :gwizdanie: Ja niestety nie rozwiozę bo dwa bronki w siebie wlałem. Jak będe mocno zdesperowany to wyskoczę do KFC mam rzut berecikiem
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja skonczylem browar i spadam spac... zegnam wszystkich nie czekasz na pizze, czy nie chcesz sie meczyc apetytem? to drugie pomysle o czyms innym przyjemnym do jutra jakis filmik?
kuredu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 to gdzie sie spotykamy na ta pizza i za ile??
Rekomendowane odpowiedzi