Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy ti ja już po bilardzie, kolezanka kelnerka powiedziala ze da numer na 15 spotkaniu a to bylo dopiero 2 także musimy jeszcze kilka razy pójsc na kregke.... :naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no no no nie poznamy Twojej fury 1 marca :naughty:

Opublikowano

podłączyłeś już ?

dopiero wysle mi w poniedzialek pozatym reszte kabli navik mi pewnie wysle w przyszlym tygodniu a rns-e mam od 2 dni bo u mnie caly czas jest navi+ dlatego zmieniam

jak jest różnica między navi + a RNS ? :mysli:

na to niech ci odpowie Madas26bo to on mnie zaraził RNS-E [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 20:31_________________________________________________

no no no nie poznamy Twojej fury 1 marca :naughty:

1 marca moze jeszcze nie ale mysle ze na kwiecien maj wyrobie sie z wszystkim :naughty:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 20:33_________________________________________________Tak wyglada z lusterkami

dz6urc.jpg

Opublikowano

znaczek S4 out :tongue4::wink4:

Opublikowano

nice furacz :good:

Opublikowano

nice furacz :good:

thx mody cały czas ida tylko jak czas pozwala[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 20:42_________________________________________________

koledzy ti ja już po bilardzie, kolezanka kelnerka powiedziala ze da numer na 15 spotkaniu a to bylo dopiero 2 także musimy jeszcze kilka razy pójsc na kregke.... :naughty:

to majatek tam stracicie jest tego warta?? :tongue4:

Opublikowano

na mobilu od zawsze :cool1::tongue4: , widzieliście

:naughty:

widziałem jakiś tydzień temu w Poznaniu pod Mercure, mega fajnie wyglądał :good:

siedzialem jechalem. z zewnatrz ladny, jednak w srodku, to ciagle passat i do tego 4 osobowy :decayed:

Opublikowano

kurde Paweł zepsułeś niespodziankę na 1 marca :evil: zwal ten znaczek S4 zapodaj S-line

Opublikowano

na mobilu od zawsze :cool1::tongue4: , widzieliście

:naughty:

widziałem jakiś tydzień temu w Poznaniu pod Mercure, mega fajnie wyglądał :good:

siedzialem jechalem. z zewnatrz ladny, jednak w srodku, to ciagle passat i do tego 4 osobowy :decayed:

dla mnie jest przegiecie [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 20:48_________________________________________________

kurde Paweł zepsułeś niespodziankę na 1 marca :evil: zwal ten znaczek S4 zapodaj S-line

znaczek był juz na pierwszym spocie i tak zostanie :> :gwizdanie:

Opublikowano

ok niech będzie :naughty:

Opublikowano

ale to jeszcze concept :wink4: tu masz więcej zdjeć: http://desktopmachine.com/cars/7-Audi%20wallpapers.html?t=789

BTW klawe ma drewno w środku :lol1:

moge zalatwic drewno do srodka, po hmm 150 zl za metr przestrzenny :cool1::decayed: [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 20:52_________________________________________________dobra przeczytane, podopowiadane, to teraz: dobry wieczor :hi::cool1:

Opublikowano

Musashi czy twoj vag działą tez w mercedesie[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 20:57_________________________________________________

ale to jeszcze concept :wink4: tu masz więcej zdjeć: http://desktopmachine.com/cars/7-Audi%20wallpapers.html?t=789

BTW klawe ma drewno w środku :lol1:

moge zalatwic drewno do srodka, po hmm 150 zl za metr przestrzenny :cool1::decayed: [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 20:52_________________________________________________dobra przeczytane, podopowiadane, to teraz: dobry wieczor :hi::cool1:

czesc :hi:

Opublikowano

Musashi czy twoj vag działą tez w mercedesie

nie :no:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 21:00_________________________________________________paweł furka :kox: az od razu swoja chcialoby sie porezac :naughty:

Opublikowano

szkoda

a w moim temacie jakies kroki do przodu poszły czy mam podjechac z płytkami cd

ale jak masz RNS E to już płytki są wyrezane :gwizdanie:

Opublikowano

szkoda

a w moim temacie jakies kroki do przodu poszły czy mam podjechac z płytkami cd

ale jak masz RNS E to już płytki są wyrezane :gwizdanie:

no tak ale RNS-E lezy na połce i polecy tak dłgo az nie skompletuje wszystkiego czyli zostało mi dvd w tym tygodniu sie zastanowie jakie a do tej pory chciałem zobaczyc co mialem np ta navigacje navi+

Opublikowano

aaaaaaaaa to sorry :cool1:

Opublikowano

ja tak naprawde niewdzialem jak dział ani jedno ani drugi mowie tu o navi bo cd u mnie smiga [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 21:09_________________________________________________Adamooo mi dzisiaj duzo powiedzial na ten temat przez telefon hihihi :naughty:

Opublikowano
:good::kox: