Azunia Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 dziś jest w kaliszu spot, no cóż, mówi się trudno i innym razem a co idziesz chlapnąć Adas?
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 ciekawe o ktorej wroci spamerem madasek :decayed Z tego co mi wiadomo nie prędko ostatnio bardzo sie lubią z Musashim to Musashi tez pojechal do Kalisza ? i mi nie powiedzieli warioty :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 ostatnio bardzo sie lubią z Musashim :banan1:
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 dziś jest w kaliszu spot, no cóż, mówi się trudno i innym razem a co idziesz chlapnąć Adas? jakies piwko albo dwa a moze trzy dzisiaj musze delikatnie z piciem bo jutro do Ignaszaka jade na maly serwisik
Azunia Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 i mi nie powiedzieli warioty :gwizdanie zazdrosny
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 i mi nie powiedzieli warioty :gwizdanie zazdrosny noooo.. tez bym :banan1: :polew: :polew: :polew: :polew:
Młodzik Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 co tam spamowicze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 dobry państwu chłopaki walą w kanał potajemnie ? :gwizdanie: trzeba wpisać do regulamunu klubowego -jak pijesz to daj znać klubowiczom
Azunia Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 i mi nie powiedzieli warioty :gwizdanie zazdrosny noooo.. tez bym :banan1: :polew: :polew: :polew: :polew: a mi nikt nie powiedział że spot będzie [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 20:34_________________________________________________fantastic, to napisz regulamin spotów wielkopolskich
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 fantastic pozycz kilka postow, bede mial blizej do różu :polew:
kuredu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 dzieńdoberek [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 14:34_________________________________________________ BTW robimy w tym tygodniu wypad na kreglo-bilard powiedz tylko kiedy :naughty: są dwie opcje czwartek lub piatek, mi wszystko jedno, każdy z tych dni jest dobry żeby się nawalic rezerwacja jest na piątek na 18.00 2h niestety później jest juz wszystko zrezerwowane,chyba,że mam zmienić na czwartek? piatek jest
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 co tam spamowicze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 20:36_________________________________________________ dzieńdoberek [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 14:34_________________________________________________ BTW robimy w tym tygodniu wypad na kreglo-bilard powiedz tylko kiedy :naughty: są dwie opcje czwartek lub piatek, mi wszystko jedno, każdy z tych dni jest dobry żeby się nawalic rezerwacja jest na piątek na 18.00 2h niestety później jest juz wszystko zrezerwowane,chyba,że mam zmienić na czwartek? piatek jest no no, Ja do Poznania mam 130 a do Kalisza 40, a nie powiedzieli o Kaliszu lobuzy jedne :gwizdanie: :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 fantastic pozycz kilka postow, bede mial blizej do różu :polew: do różu to masz daleko :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 fantastic pozycz kilka postow, bede mial blizej do różu :polew: trzeba mieć wiedze i być pięknym jak ja :polew: :polew: :polew: :polew:
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 fantastic pozycz kilka postow, bede mial blizej do różu :polew: do różu to masz daleko :gwizdanie: to tez lapie sie czego sie da :naughty:
variocustoms Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 adas nie polecam Ignaszaka, byłem tam raz i ostatni na przeglądzie, nawet łobuzy mi ukradli z bagażnika żarówki postojowe Polecam Auto Premium - mam tam znajomków więc jak jedziesz z polecenia to jest cool no i rabacik mogę załatwić [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 20:40_________________________________________________Sorry Azunia zapomniałem się przywitać
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 adas nie polecam Ignaszaka, byłem tam raz i ostatni na przeglądzie, nawet łobuzy mi ukradli z bagażnika żarówki postojowe Polecam Auto Premium - mam tam znajomków więc jak jedziesz z polecenia to jest cool no i rabacik mogę załatwić w Poznaniu tak ? ;p troszke dalej, ale przy nastepnym przegladzie pomysle u Ignaszaka bralem moja kochana wiec jakos tak juz zostalo moglbys sie dowiedziec jaki koszt przegladu przy 60 tys km przejechanych po rabacie ? ) bylbym wdzieczny
Azunia Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Vario gratuluję zaróżowienia :oklaski:
Mariuszkier Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam, Jak tylko uda mi się sfinalizować zakup mojego wymarzonego A4, to wpadam również na wodę z cytrynką Pzdr
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam, Jak tylko uda mi się sfinalizować zakup mojego wymarzonego A4, to wpadam również na wodę z cytrynką Pzdr kupuj A4 w 2 tygodnie i wpadaj na bukowine :decayed: [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 20:47_________________________________________________i jaka wode z cytrynka :kox:
Rekomendowane odpowiedzi