Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 co mieliście na obiadek :naughty chrupiące skrzydełka a wy?
Adas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ja lubie jak ze mną też się sobie rozmawia możemy porozmawiać, jak brak ci towarzystwa ok ..... co mieliście na obiadek hahaah :decayed:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:57_________________________________________________ co mieliście na obiadek :naughty chrupiące skrzydełka a wy? przeciez dzisiaj nie mozna ;p sroda popielcowa jest
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 co mieliście na obiadek :naughty chrupiące skrzydełka a wy? a ja w KFC w Kaliszu ...filety i zingerka z miryndą - PYSZKA
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 zeciez dzisiaj nie mozna ;p sroda popielcowa jest sorry, ale mnie nie dotyczy i widzę madasa też nie
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 zeciez dzisiaj nie mozna ;p sroda popielcowa jest sorry, ale mnie nie dotyczy i widzę madasa też nie ja mięsko z kurczaczka lublju do tego sałatka z warzyw :kox: a gdzie wszyscy
Suli Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Cze Musashi :> Mamy okazję właśnie pięknie obserwować jak Azunia bawi się z Adasiem jak lisiczka z myszką masz coś do lisiczek Suli [br] Mrrr, Azunia - pełen szacun i ryspekt
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 :gwizdanie: a Ty co tak gwizdasz ?? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Azunia Suli nie nabijaj się z biednego klubowicza ... bo ci pod materac włoże ziarnko grochu i się nie wyśpisz jak będziesz u mnie
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Co wy mnie obgadujecie?! że niby kto :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Co wy mnie obgadujecie?! że niby kto :gwizdanie: no ty kurde btw, ja biednym klubowiczem nie jestem
Suli Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Aaale ozo chodzi :gwizdanie: Madaś miał na myśli chyba kogoś innego
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Aaale ozo chodzi :gwizdanie: Madaś miał na myśli chyba kogoś innego ja jestem biednym klubowiczem ...obecnie bez stałego zatrudnienia(biznesmen )
Musashi Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 dobry wieczor wszystkim my wlasnie po podrozy Witam Musashi, widzę że dzisiaj mój projekt wrzuciłeś o ktorej w tym turku? zainteresowany? jak spot to spot poswiecilas swoj czas wiec jakze mialobybyc inaczej. za jakis czas bedzie wisial kolejny projekt
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 mój ten the best też przez chwile wisiaj ale utonął
Rekomendowane odpowiedzi