Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 podobno jak córka jest podobna do taty a syn do mamy to dobrze tak mówią ....ważne żeby zdrowo się rozwijała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 podobno jak córka jest podobna do taty a syn do mamy to dobrze tak mówią ....ważne żeby zdrowo się rozwijała dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Musashi to zalezy od operatorki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 już sie chcecie mnie pozbyć-nieładnie :mysli: właśnie o to chodzi że przestraszyłem się ...myślałem że uciekasz ....potem że czekasz a na końcu że szczekasz byłoby mi bardzo smutno no myśle bo :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dobra Panowie, lecę w kimono bo jutro ciężko będzie się podnieść dobranoc Wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Wentylek dobrze że masz humor ....bo ja zdycham ...gorączke mam ...ale forum to forum siedzieć trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ale sliczna :good: :good: musi być śliczna, w końcu moja córa :kox: dokladnie, ale nic wiecej nie pisze, Yelo czuwa :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 23:33_________________________________________________ Musashi to zalezy od operatorki.. a widziales poprawilem kolejnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Pozazdrościć Azunia córeczki :> Ciekawe czy się z charakterem do mamusi wrodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Pozazdrościć Azunia córeczki :> Ciekawe czy się z charakterem do mamusi wrodzi oj to kosa będzie jeśli tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Wentylek dobrze że masz humor ....bo ja zdycham ...gorączke mam ...ale forum to forum siedzieć trza życzę zdrowia ja tak miałem kilka dni wstecz, a humor to mam zawsze :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Pozazdrościć Azunia córeczki :> Ciekawe czy się z charakterem do mamusi wrodzi to się okaże Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dobra Panowie, lecę w kimono bo jutro ciężko będzie się podnieść dobranoc Wam narazie Azunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Wentylek dobrze że masz humor ....bo ja zdycham ...gorączke mam ...ale forum to forum siedzieć trza życzę zdrowia ja tak miałem kilka dni wstecz, a humor to mam zawsze :hi: to tak jak ja ...zapytaj mojej żony ..jak jest tam gdzieś obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dobra Panowie, lecę w kimono bo jutro ciężko będzie się podnieść dobranoc Wam no to dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 dobrej nocy Azunna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Wentylek dobrze że masz humor ....bo ja zdycham ...gorączke mam ...ale forum to forum siedzieć trza życzę zdrowia ja tak miałem kilka dni wstecz, a humor to mam zawsze :hi: to tak jak ja ...zapytaj mojej żony ..jak jest tam gdzieś obok gdzie koło ciebie bo koło mnie jej nie ma :mysli: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 podobno jak córka jest podobna do taty a syn do mamy to dobrze ale tylko do szyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Wentylek dobrze że masz humor ....bo ja zdycham ...gorączke mam ...ale forum to forum siedzieć trza życzę zdrowia ja tak miałem kilka dni wstecz, a humor to mam zawsze :hi: to tak jak ja ...zapytaj mojej żony ..jak jest tam gdzieś obok gdzie koło ciebie bo koło mnie jej nie ma :mysli: :polew: oż k**** to gdzie ona się szlaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi