nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 byc bede tylko moge nie dotrzec na 18... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 może jakiś zakładzik??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 pozdro z Tbg :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 pozdro z Tbg :> kiedy wracasz Ive? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 może jakiś zakładzik??? :gwizdanie: o co ten zaklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 na którą mamy jutro rezerwacje?? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 na 18 o ile dobrze kojarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 na 18 o ile dobrze kojarze... o qwa!! ja do 18 w szkole siedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 na 18 o ile dobrze kojarze... o qwa!! ja do 18 w szkole siedzę to kulna dwa razy za Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 może jakiś zakładzik??? :gwizdanie: o co ten zaklad? a o flaszeczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 pozdro z Tbg :> kiedy wracasz Ive? we wtorek , bo w środę mam szkolenie w Pruszkowie ale d*upa , mi się nie chce jechać i to w dodatku moim autem , bo firmowe kumpel rozjebał a od nas 3 os. jadą , d*upa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 witaj IVER jak podróż ....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 może jakiś zakładzik??? :gwizdanie: o co ten zaklad? a o flaszeczke nie o to mi chodzilo... o co sie zakladamy? kto wygra? o wynik? czy o to ze bede? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 może jakiś zakładzik??? :gwizdanie: o co ten zaklad? a o flaszeczke nie o to mi chodzilo... o co sie zakladamy? kto wygra? o wynik? czy o to ze bede? o to kto wygra pewnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 witaj IVER jak podróż ....? a d*upa , non stop śnieg i deszcz , aż usypiałem i musiałem se coffe zaserwować na statoil'u ale pyszka była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 witaj IVER jak podróż ....? a d*upa , non stop śnieg i deszcz , aż usypiałem i musiałem se coffe zaserwować na statoil'u ale pyszka była śnieg u nas deszcz i to całkiem poważnie padało przez chwilę ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Hehe Julka Twoja mi się przypomniała dzisiaj, fajny, radosny brzdąc kochający mirindę , mogę ją wziąć na przechowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Hehe Julka Twoja mi się przypomniała dzisiaj, fajny, radosny brzdąc kochający mirindę , mogę ją wziąć na przechowanie właśnie buty sobie przymierza.....czas na swoje Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 eee wolę dzieci znajomych, za mlody jeszcze jestem , tu na zdjęciu też z Julką mojej koleżanki (nazywam ją biedroneczka hyhy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no pasują Ci dzieci..... pozdrów IZĘ od madaska i złoż życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi