variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Grunt, że się nie poddałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nasi bilardzisci przeszli chyba na zawodowstwo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Chyba tak [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 21:37_________________________________________________Dobranoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 dobrywieczór .. włąsnie wróciłem ze spociku ... w Radomiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 dobrywieczór .. włąsnie wróciłem ze spociku ... w Radomiu [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 22:42_________________________________________________jak tam Madas26 strzeliłęs te 85pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 hej .... my już po kręglach ... oznajmniam że przegrałem flaszkę z Kuredu czyli nie zdobyłem 85 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 hej .... my już po kręglach ... oznajmniam że przegrałem flaszkę z Kuredu czyli nie zdobyłem 85 pkt dobrze ze tylko flaszke a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 hej .... my już po kręglach ... oznajmniam że przegrałem flaszkę z Kuredu czyli nie zdobyłem 85 pkt dobrze ze tylko flaszke a nie no ale flaszka idzie na potrzeby spotowe więc szczytny cel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 hej .... my już po kręglach ... oznajmniam że przegrałem flaszkę z Kuredu czyli nie zdobyłem 85 pkt dobrze ze tylko flaszke a nie no ale flaszka idzie na potrzeby spotowe więc szczytny cel czyli zostaje w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 hej .... my już po kręglach ... oznajmniam że przegrałem flaszkę z Kuredu czyli nie zdobyłem 85 pkt dobrze ze tylko flaszke a nie no ale flaszka idzie na potrzeby spotowe więc szczytny cel czyli zostaje w klubie dokładnie już są 3 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 szefo tez był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 szefo tez był był ale sie zorał dwoma piwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 szefo tez był był ale sie zorał dwoma piwami bo zapracowany jest tak to juz jest jak sie robi od switu a nie od 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 szefo tez był był ale sie zorał dwoma piwami bo zapracowany jest tak to juz jest jak sie robi od switu a nie od 10 Musashi zapracowany ... przecież to prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Adas nie wiem co tankujesz ale ja bym innego niż Shella do niuni nie zalał. a ja w życiu shella tylko statoil lub BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 szefo tez był był ale sie zorał dwoma piwami bo zapracowany jest tak to juz jest jak sie robi od switu a nie od 10 Musashi zapracowany ... przecież to prezes tym bardziej głowa pracuje 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Adas nie wiem co tankujesz ale ja bym innego niż Shella do niuni nie zalał. a ja w życiu shella tylko statoil lub BP a ja tankuje zazwyczaj na wioskach ...mieszają dobre paliwo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 czesc wszystkim. juz po kreglo-bilardzie dziekuje wszystkim za swietna zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 czesc wszystkim. juz po kreglo-bilardzie dziekuje wszystkim za swietna zabawę to i ja dziękuje .... za przednią zabawę i za dokopanie mi w kręgle ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Adas nie wiem co tankujesz ale ja bym innego niż Shella do niuni nie zalał. a ja w życiu shella tylko statoil lub BP BP omijam wielkim łukiem choc mam pod nosem stacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi