Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie patrz mlodzik to ten cytat Marcina :gwizdanie: chyba coś pomieszłaęś, bo to ja żegnałem pawła
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie patrz mlodzik to ten cytat Marcina :gwizdanie: chyba coś pomieszłaęś, bo to ja żegnałem pawła :polew: no tak .....tak poprostu napisałem dla checy [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 23:07_________________________________________________jak to kiedyś IVER napisał : " szydera idzie , no co Ty "
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 narka Paweł i pamiętaj o zlocie patrz mlodzik to ten cytat Marcina :gwizdanie: chyba coś pomieszłaęś, bo to ja żegnałem pawła :polew: no tak .....tak poprostu napisałem dla checy [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 23:07_________________________________________________jak to kiedyś IVER napisał : " szydera idzie , no co Ty " spamowicze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 hmm... a FZI to czyja to? wentylka :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 jak to kiedyś IVER napisał : " szydera idzie , no co Ty "
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 hmm... a FZI to czyja to? wentylka :gwizdanie: hmm... a FZI to czyja to? Wentylka :polew: ale zgranie
waarren Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 hmm, a Wentyl z Zielonej jest czy tylko zarejestrowany?
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 aaa to PGO ? pgo były 2 albo 3 szkoda że nie poszli z nami do góry ... a może ktoś pamięta nicki ??
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 hmm, a Wentyl z Zielonej jest czy tylko zarejestrowany? jest z zielonej
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 hmm, a Wentyl z Zielonej jest czy tylko zarejestrowany? z Babimostu
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a może ktoś pamięta nicki ?? pamiętam że dziewczyny też tam były i to wszystko :kox:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 hmm, a Wentyl z Zielonej jest czy tylko zarejestrowany? z zielonej ale woli wlkp :gwizdanie: a ja Cie juz kojarze... wlasnie looknalem na foty z pierwszych spotow :gwizdanie: aaa to PGO ? pgo były 2 albo 3 szkoda że nie poszli z nami do góry ... a może ktoś pamięta nicki ?? ja tylko wiem ze byli z nami w Wolsztynie... [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 23:14_________________________________________________ hmm... a FZI to czyja to? wentylka :gwizdanie: hmm... a FZI to czyja to? Wentylka :polew: ale zgranie zgranie idealne
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dobra muminki, kakao się skończyło i idę w kimono madas masz zwrotne pozdrowienia Siemka
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dobra muminki, kakao się skończyło i idę w kimono madas masz zwrotne pozdrowienia Siemka dziękuje ...i dobranoc
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dobra muminki, kakao się skończyło i idę w kimono madas masz zwrotne pozdrowienia Siemka normalnie chyba coś ze mną nie tak: inni idą spać a ja jeszcze tutaj jestem :shocked:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dobra muminki, kakao się skończyło i idę w kimono madas masz zwrotne pozdrowienia Siemka czesc Bart i do jutra
Rekomendowane odpowiedzi