Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 siema , mam 54 str do czytania , hehe dam radę bo trza być twardym nie miętkim , ja dalej choruję ale spoko nie martwcie się tak szybko stołka nie oddam witaj IVER wracaj do zdrowia ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 siema , mam 54 str do czytania , hehe dam radę bo trza być twardym nie miętkim , ja dalej choruję ale spoko nie martwcie się tak szybko stołka nie oddam kuruj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 przesuńmy spota na za tydzień?? , bo z tym 15 to znowu mi nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 przesuńmy spota na za tydzień?? , bo z tym 15 to znowu mi nie pasi za tydzień też można zrobić .... i za dwa też ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 przesuńmy spota na za tydzień?? , bo z tym 15 to znowu mi nie pasi za tydzień też można zrobić .... i za dwa też ..... i za 3 tez :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 przesuńmy spota na za tydzień?? , bo z tym 15 to znowu mi nie pasi za tydzień też można zrobić .... i za dwa też ..... w ten weekend to dziń kobit ... żebyśta nie zapomnieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 przesuńmy spota na za tydzień?? , bo z tym 15 to znowu mi nie pasi za tydzień też można zrobić .... i za dwa też ..... w ten weekend to dziń kobit ... żebyśta nie zapomnieli O, o właśnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 :hi: wczoraj siedziałem dłużej a i tak dzisiaj przychodzę a tak 10 stron zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Nie wkurzaj kobiet bo się wezmą na spocie i Ci coś zrobią....np wezmą na VAG'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Nie wkurzaj kobiet bo się wezmą na spocie i Ci coś zrobią....np wezmą na VAG'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Arki za co masz kropka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Arki za co masz kropka ?? za niedostosowanie się do regulaminu forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Arki za co masz kropka ?? no właśnie :shocked: może dlatego że na spota wczoraj nie dojechał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Sorry ale z tym rabatem się walnąłem 10% usługi i 10% części, dzięki madas bo dzięki Tobie sprawdziłem fakturę pytanie skąd Ty masz te 10% ??? na moje konto zakupy robisz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 i może ktoś by wywalił tą wredna gębę z nagłówka o spotach bo paskudzi tylko ten ładny bannerek podobno laski oszalały na jego widok i tak chetnie przyjeżdżają na spoty :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ive dlaczego usunąłeś Liroya ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ive dlaczego usunąłeś Liroya ??? bo brzydal jest i jush :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ive dlaczego usunąłeś Liroya ??? bo brzydal jest i jush :gwizdanie: a do tego i tak na spoty nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=571145965 prawda ze piekne alu ? :gwizdanie: nic tylko brac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ive dlaczego usunąłeś Liroya ??? bo brzydal jest i jush :gwizdanie: a do tego i tak na spoty nie jeździ no a w kwestii tego bannerka o spotach .. może jakiś animowany gif z naszymi gębami tam wstawić i nicka .. każdy kto pojawi się na spocie miałby swoje 5 setnych sekundy na stronie forum tyle że to co spot trzebaby aktualizować - ja nie mam czasu ani zdolności tylko taki pomysł wpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi