Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Sorry ale z tym rabatem się walnąłem 10% usługi i 10% części, dzięki madas bo dzięki Tobie sprawdziłem fakturę pytanie skąd Ty masz te 10% ??? na moje konto zakupy robisz ??? a ma się kolege Błażeja przypadkowo poznanego :gwizdanie: w dużej mierze i pomocy Musashiego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=571145965 prawda ze piekne alu ? :gwizdanie: nic tylko brac jednak nie sprzedałeś? :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 15:09_________________________________________________idę sie kimnąć na godzinkę, zamawiam pobudkę o 16.30 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Hmm Błażej - chyba go tylko z mordki kojarzę nawet do rymu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 co tu taka cisza? wszystkich wywiało czy jak?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Statystyki trzeba podkręcać Azunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 btw, w kwestii zniżek,jakie co Niektórzy posiadają w AP, to czy to też obejmuje ubrania Audi Sport ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 wrocilem... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 btw, w kwestii zniżek,jakie co Niektórzy posiadają w AP, to czy to też obejmuje ubrania Audi Sport ? a nie wiem pewnie tak....jak będę to zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Pepin mogę zapytać bo kilka rzeczy mi sie tam podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 wrocilem... :gwizdanie: skąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Mam pauzę, idę testować GPS performance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Mam pauzę, idę testować GPS performance zawsze coś testujesz Bartas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No ba madas trzeba iść z techniką do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No ba madas trzeba iść z techniką do przodu no tak ...a ja właśnie ćwicze sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Pepin mogę zapytać bo kilka rzeczy mi sie tam podoba ja chce koszulkę z długim rękawem Audi Sport taka prawie cała biała Artikelnummer: 31307049 http://shop.audi.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 wrocilem... :gwizdanie: skąd z miasta do firmy... teraz pije kawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 wrocilem... :gwizdanie: skąd z miasta do firmy... teraz pije kawke gdzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 wrocilem... :gwizdanie: skąd z miasta do firmy... teraz pije kawke gdzie ?? co gdzie? w miescie bylem na robocie... teraz siedze w firmie w Naramkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 no właśnie chodziło mi gdzie pijesz tą kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 no właśnie chodziło mi gdzie pijesz tą kawę aaa no w firmie pije a gdzie moge pic? dzisiaj nie mialem czasu wpasc do Ciebie ale moze jutro... a widziales ze kolega z ktorym bylem na spocie sie u nas zarejestrowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi