Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 no właśnie chodziło mi gdzie pijesz tą kawę aaa no w firmie pije a gdzie moge pic? dzisiaj nie mialem czasu wpasc do Ciebie ale moze jutro... a widziales ze kolega z ktorym bylem na spocie sie u nas zarejestrowal? widziałem widziałem ..... jutro to nie zapominaj że wtorek i ciężko pracuję w środę lżej ...więc jeśli już to wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 no właśnie chodziło mi gdzie pijesz tą kawę aaa no w firmie pije a gdzie moge pic? dzisiaj nie mialem czasu wpasc do Ciebie ale moze jutro... a widziales ze kolega z ktorym bylem na spocie sie u nas zarejestrowal? widziałem widziałem ..... jutro to nie zapominaj że wtorek i ciężko pracuję w środę lżej ...więc jeśli już to wieczorkiem to moze w srode wpadne... ja dopiero jutro rano bede wiedzial ile mam pracy... bede sie odzywal jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 ok spoko .... drzwi dla Ciebie otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 witam chłopaki tu Pati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 witam chłopaki tu Pati cześć Patrysia uściskaj Julcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 witam chłopaki tu Pati ??! żona Pawła, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 teraz jest zajęta męczy tate [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 16:41_________________________________________________tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Gdzie Musashi wyparował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 teraz jest zajęta męczy tate [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 16:41_________________________________________________tak ciekawe co mu robi ...pewnie łupnia dostaje tak jak wczoraj wujek madasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 teraz jest zajęta męczy tate [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 16:41_________________________________________________tak miło poznać, bo jeszcze takowej przyjemności nie miałam ale może na następnym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Gdzie Musashi wyparował? w pracy jest pewnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Gdzie Musashi wyparował? zdjecia na wieczor obrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Gdzie Musashi wyparował? w pracy jest pewnie :gwizdanie: kurczę, a potrzebuję go do akcji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Gdzie Musashi wyparował? w pracy jest pewnie :gwizdanie: kurczę, a potrzebuję go do akcji :gwizdanie: do jakiej akcji ...a co z mężem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Gdzie Musashi wyparował? w pracy jest pewnie :gwizdanie: kurczę, a potrzebuję go do akcji :gwizdanie: Azunia... co na to Przemek?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 o, wrócił [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 16:49_________________________________________________ Gdzie Musashi wyparował? w pracy jest pewnie :gwizdanie: kurczę, a potrzebuję go do akcji :gwizdanie: do jakiej akcji ...a co z mężem charytatywnej zboczuchy :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 aaaaaaaaaaa to mów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 charytatywnej zboczuchy :tongue4: napisalas tak dwuznacznie ze nie bylo wiadomo o co cho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 a Paweł co tak podgląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 charytatywnej zboczuchy :tongue4: napisalas tak dwuznacznie ze nie bylo wiadomo o co cho... ale wiadome że teraz prowadzę tą aukcję, sądziłam że będzie sporo chętnych a tu wszysty olali to ciepłym siurem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi