marinero Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 ł[br]Dopisany: 07 Październik 2008, 13:02_________________________________________________dzisaj rusza Monster Garage u Marinero-trzymajcie kciuki żebym wyjechał. najpierw to bym trzymal kciuki za to zebys wogole wjechal do srodka!! :polew:
marinero Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 a co? nie dojedzie? dojechac dojedzie pewnie ale ja chyba wlasnie na dzisiaj zaplanowalem sprzatanie garazu!! :> :>
marinero Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 a co auto sie nie miesci? miesci sie tylko jest straszny balagan po ostatnim kladzeniu kostki w ogrodzie - mialem maly magazyn w domu!!
Madas Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 cisza jak w grobie ..... na wczasy wszyscy wyjechali?
duluki Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 z tym przejazdem to dobry pomysł no i to żarełko w KFC zawsze mozemy gdzieś wskoczyć tak jak pisał Pepin
Musashi Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 cisza jak w grobie ..... na wczasy wszyscy wyjechali? wczoraj mialem batalie softwarowe z pewnym sprzetem
nike21 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 witam witam jeśli chodzi o przejazd przez miasto to tez sie pisze... znam dobrze miasto wiec mogę jechać na każdej pozycji a jeśli chodzi o KM to nie wiem jak sie klasyfikacja prezentuje... ja mam 173 :] co do jedzenia to w pestce jest chyba sfinks a w sfinksie pyszna shoarma tak przy okazji - wjazd na parking pod Pestka jest tylko od strony Plazy... można tam wjechać jadąc ul. Trojpole do końca i skręcić w prawo za Pestka lub można też zjechać z ks. Mieszka tak jak do Plazy i objechać wkoło jak po rondzie jakiś transformator czy coś...
Iverson Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Iversonowóz siedzi nissssskoooooo
Iverson Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 tak 2 dni szkoda gadać jutro coś zapodam bo nie mam dzisiaj fot
Yelo Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 powiedz lepiej ile na minusie jesteś :>
Iverson Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 od serii jakieś -60mm tył -70mm
Yelo Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 BTW tyle w dół bagażówkę na 16'' ?
Iverson Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 zima idzie to są 16" :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 no koniecznie wrzuć foty , teraz to miseczka się cieszy :>
Iverson Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 moja tak :> gorzej z olejową, która będzie miała tak ;(
Rekomendowane odpowiedzi