Madas Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 musisz koniecznie pisać do ministra infrastruktury o poprawe naszych dość dobrych dróg
nike21 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 ja mam gwinty KW i 18" z oponą 225/40 i jakos szczególnie nie narzekam na nasze "cudowne" drogi... :]
Iverson Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 coś dla Yelo wersja lato 2009 http://forums.fourtitude.com/zerothread?id=4058691
zdeniu Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 witam szanowne grono będę w niedzielę w poznaniu na targach i zauważyłem że u Was właśnie w niedzielę odbywają się spociki jeżeli można to może uda mi się na chwilkę zajechać z tego co wyczytałem to godzina 16 tylko jeszcze jakaś konkretna lokalizacja aby navi mnie zaprowadziła
Madas Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 wyruszamy z ul.Sw Jerzego tamteż się spotykamy właśnie o godz. 16 na górze strony jest mapka wlkejona przez Tomka Iversona więc popatrz, wrzuć ulice w navi i dojedziesz. A co za targi są 19.10?? bo kumpel ma targi ale w arenie ...[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 23:54_________________________________________________aaaa już wiem targi modelarstwa.....
Musashi Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 A co za targi są 19.10?? bo kumpel ma targi ale w arenie ...[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 23:54_________________________________________________aaaa już wiem targi modelarstwa..... wybieram się
marinero Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 yep :gwizdanie: gewinde FK akurat jak Iverson rezal to byla kumpela z klubu offroadowego - popatrzyla i powiedziala: "pierwszy raz widze zeby auto obnizac - bedzie mialo slaby wykrzyz" :polew: tak ze Ive nawet pokibicowac nie bedzie mogl podjechac jak ja pojade w teren bo z czarnego nie zjedzie!! a i bedzie miske prostowal po koleinach!! :>
Iverson Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 nie komentuję tej nudnej szydery :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Iv jak się na FK jedzie?????? ja właśnie FK mam zamiar założyć u mnie
Iverson Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Polecam---super sprawa na szybkim wejściu w zakręt minimalne wychyły----super, narazie na komfort nie narzekam bo profil 55 ale ciekawe jak na 18" i 40 będzie. :gwizdanie:.
variocustoms Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 To gratki w takim razie, masz regulację twardości z przodu ??? Ja taką wersję wybrałem właśnie. Jeszcze raz gratki
Iverson Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 nie niemam regulacji twardości z przodu , Ty kiedy zakładasz??
variocustoms Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Teoretycznie już powinienem, ale koszta 3500 PLN więc muszę cash skombinować, denerwuje mnie już lekkie bujanie mojej fury aczkowiek wczoraj miałem trip do stolicy i się cieszę, że gwinta nie miałem bo pewnie bym front stracił. Myślę, że w ciągu 2-3 tygodni będzie na glebie.
variocustoms Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Na spot 19tego to chyba wyjmę sprężyny i będzie gleba - 100 mm hihihi
Musashi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Na spot 19tego to chyba wyjmę sprężyny i będzie gleba - 100 mm hihihi proponuje jeszcze zalozyc fele 21` bez opon :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 a po co fele,wogóle kawałek ulicy zorać to juz niżej nie będzie jak gleba to gleba :>
Iverson Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 a po co fele,wogóle kawałek ulicy zorać :> w języku drogowym nie mówi się zorać tylko z frezować
Madas Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 a po co fele,wogóle kawałek ulicy zorać :> w języku drogowym nie mówi się zorać tylko z frezować czekałem na poprawkę od Ciebie bo ja rolnik zwykły i dlatego tak napisałem
Iverson Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 spoko wezmę Cie na przeszkolenie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi