paput Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jeszcze nie wiem ale mam nadzieje ze za grosze to popytaj i daj znać też bym się pisał :drool: to tylko jeden komplet na allegro wychaczyłem chyba za dobre pieniądze http://allegro.pl/show_item.php?item=1539609049 za tą cenę bym łyknął jak się zdecydujesz to byśmy 2 komplaty wzięli, masz jakąś fotkę auta jak na -30 wygląda? no właśnie to ja je łyknąłem aha, szkoda, powiedz żeby Ci dwa komplety przysłał
Kowi87 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jeszcze nie wiem ale mam nadzieje ze za grosze to popytaj i daj znać też bym się pisał :drool: to tylko jeden komplet na allegro wychaczyłem chyba za dobre pieniądze http://allegro.pl/show_item.php?item=1539609049 za tą cenę bym łyknął jak się zdecydujesz to byśmy 2 komplaty wzięli, masz jakąś fotkę auta jak na -30 wygląda? no właśnie to ja je łyknąłem dobrze wybrałes mam to u siebie, auto wędruje na ok -35 z przodu mam co innego
puertoss Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jeszcze nie wiem ale mam nadzieje ze za grosze to popytaj i daj znać też bym się pisał :drool: to tylko jeden komplet na allegro wychaczyłem chyba za dobre pieniądze http://allegro.pl/show_item.php?item=1539609049 za tą cenę bym łyknął jak się zdecydujesz to byśmy 2 komplaty wzięli, masz jakąś fotkę auta jak na -30 wygląda? no właśnie to ja je łyknąłem dobrze wybrałes mam to u siebie, auto wędruje na ok -35 z przodu mam co innego co takiego??
pastaldo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jeszcze nie wiem ale mam nadzieje ze za grosze to popytaj i daj znać też bym się pisał :drool: to tylko jeden komplet na allegro wychaczyłem chyba za dobre pieniądze http://allegro.pl/show_item.php?item=1539609049 za tą cenę bym łyknął jak się zdecydujesz to byśmy 2 komplaty wzięli, masz jakąś fotkę auta jak na -30 wygląda? no właśnie to ja je łyknąłem dobrze wybrałes mam to u siebie, auto wędruje na ok -35 z przodu mam co innego co takiego?? :polew:
pastaldo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ja tez takie chce :gwizdanie: Ile to może kosztować? 20zł na jedną oś?
Kowi87 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 jeszcze nie wiem ale mam nadzieje ze za grosze to popytaj i daj znać też bym się pisał :drool: to tylko jeden komplet na allegro wychaczyłem chyba za dobre pieniądze http://allegro.pl/show_item.php?item=1539609049 za tą cenę bym łyknął jak się zdecydujesz to byśmy 2 komplaty wzięli, masz jakąś fotkę auta jak na -30 wygląda? no właśnie to ja je łyknąłem dobrze wybrałes mam to u siebie, auto wędruje na ok -35 z przodu mam co innego co takiego?? na przodzie eibach siedzi, bo te co wkleiłes to betatec na licencji eibacha gadaj z kowim, ale tanio wyszlo, a najlepsze jest to ze w zaleznosci ile zwojow zepniesz tyle Ci sie obnizy. Tania alternatywa dla gwintu ktory w quattro kosztuje nie mało
pastaldo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 gadaj z kowim, ale tanio wyszlo, a najlepsze jest to ze w zaleznosci ile zwojow zepniesz tyle Ci sie obnizy. Tania alternatywa dla gwintu ktory w quattro kosztuje nie mało :polew: To był żart z ironią Ale idąc tym tropem to można by samochód postawic prawie podłoga na ziemi :polew:
puertoss Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no ale sumując na tych springach zejdzie nizej niz 1BE????
mrogal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no ale sumując na tych springach zejdzie nizej niz 1BE???? gratulacje
Kowi87 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no ale sumując na tych springach zejdzie nizej niz 1BE???? zdecydowanie Rafalekxa padło przy moim to koza a ma takie felgi jak ja a pomyśleć że kiedys sie jarałem 1BE jak przyjechał pierwszy raz :polew:
puertoss Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 teraz niech tylko przyjda to i nizej sie sucz posadzi
mrogal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 teraz niech tylko przyjda to i nizej sie sucz posadzi kiedy bierzesz czerwone skarpety?
puertoss Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 teraz niech tylko przyjda to i nizej sie sucz posadzi kiedy bierzesz czerwone skarpety? chetnie bym juz dzis pojmal ale finanse mi na to nie pozwolaja
mrogal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 teraz niech tylko przyjda to i nizej sie sucz posadzi kiedy bierzesz czerwone skarpety? chetnie bym juz dzis pojmal ale finanse mi na to nie pozwolaja no troche Cie zaboli
Kowi87 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A co to za skarapety skórzane kurfa czy co czy to rozchodzi sie o nowe amorki sportowe Jak patrzyłem to komplecik do Q to lepszy gwint
puertoss Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 teraz niech tylko przyjda to i nizej sie sucz posadzi kiedy bierzesz czerwone skarpety? chetnie bym juz dzis pojmal ale finanse mi na to nie pozwolaja no troche Cie zaboli yhym [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 17:42_________________________________________________sesesesese :evil: :evil: :evil: jarzma 312 mm + tarcze będą w poniedziałek[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 16:53_________________________________________________ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Armi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ktoś kiedyś napisał, że moc samochodu poznaje się nie po felgach, spojlerach czy wydechu tylko po wielkości tarcz hamulcowych. Będzie pan zadowolony
puertoss Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ktoś kiedyś napisał, że moc samochodu poznaje się nie po felgach, spojlerach czy wydechu tylko po wielkości tarcz hamulcowych. Będzie pan zadowolony mam taka nadzieje szukał szukał i w końcu znalazł... w poniedziałek po nie jade to sie okaże.... :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ktoś kiedyś napisał, że moc samochodu poznaje się nie po felgach, spojlerach czy wydechu tylko po wielkości tarcz hamulcowych. Będzie pan zadowolony mam taka nadzieje szukał szukał i w końcu znalazł... w poniedziałek po nie jade to sie okaże.... :gwizdanie: wujek o kolegach nie pamietasz
Rekomendowane odpowiedzi