kokos Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Auto jest z 2004r.kupiłem je z przebiegiem 136000 (tylko dla silnika i napędu bo ubogi był strasznie) ok. 2 lata temu a wrzucam teraz już przed końcem zmian,niestety nie mam zdjec zrobionych zaraz po zakupie,to najstarsze które mam, juz na nowej feldze,zawiasie i listwach drzwi w kolorze WIEC JAK JUŻ PISAŁEM AUTO BYŁO WYPASIONE W: -el.4 szyby -el.lusterka (podgrzewane,regulowane i skladane) -wspomaganie kierownicy -dwustrefowy klimatronik -podgrzewane dysze spryskiwaczy -dwa podłokietniki -składane/dzielone tylne oparcia -wykończenie w boazerii WIEC DOŁOŻYLEM KILKA GADŻETÓW WNĘTRZE -trójramienna kierownica z multifunkcja z modelu B7 -dekory ze szczotkowanego alu -moduł bluetooth audi -tempomat -navi RNS-E -podłokietnik doczekał sie obróbki u Raggamana w czarną perfore -gałka zmiany biegów z S3 -nowy włącznik świateł z funkcją auto -pakiet oświetlenie -fotele RECARO przód;kierowcy-ERGOMED DS/E,pasażera-ERGOMED DS POD MASKĄ -1,9 TDI AVF po programie u Rogala na 165PS -turbo z silnika BRD -FMIC z orurowaniem z kwasu i wyciętym EGR-em -ogrzewanie postojowe Eberspacher HYDRONIC -wylecial kat a wskoczyl downpipe fi 60mm z kwasu ZAWIAS I HEBLE -amortyzatory KONI SPORT z możliwoscią regulacji twardości -sprężyny VOGTLAND -35mm,dedykowane do powyższych amorków -stabilizatory przód i tył z RS4 -hamulce z A6 3.0 320mm -płyn hamulcowy Motul RBF600 -wszystkie przewody hamulcowe w oplocie ZEWNĘTRZNY WYGLĄD AUTA -dokładki w kolorze nadwozia -tylny zderzak od 1.8T -końcówki wydechów -ściemka szyb -koła 17+18 cali z oponami 225/45/17 i 255/35/18 -lampy soczewkowe zastąpił bixenon -parktronik audi -tył to chyba by bylo na tyle,a teraz auto wyglada tak: W NAJBLIŻSZYCH PLANACH JEST JESZCZE: -montaż przedniego zderzaka S-line który już leży i czeka -korekta softu u Rogala- :mysli:pazdziernik -podłaczenie do instalacji auta parktronika (bo jeszcze nie bylo czasu-leży od roku ) -montaz fotela przedniego pasażera jak upoluje szyny :gwizdanie: ...i po korekcie jak do tej pory auto spisuje sie idealnie,oczywiscie po zakupie robilem rozrzad,regularnie wymieniane filtry i olej,jedyne co naprawialem to do wymiany poszly koncówki drazków,łączniki i gumy przy okazji wymiany stabilizatorów Nastapily pewne zmiany,parktronik odszedl na dalszy plan z roznych wzgledów a pojawila sie kamerka
David Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 fura dlugo sie czailes zeby wrzucic na forum fajna gleba wyglada na wieksza niz -35
moskal Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 fajna gleba jakie springi tam masz? EIBACH PRO KIT o ile dobrze pamiętam Auto sliczne tylko silnik nie ten
Nosfer Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Pierwsza odsłona.. Auto mi znane, więc nie będę się silił na poezję.. Ale nowa felga chyba niezbyt mi leży Może na żywo wygląda koks, ale ze zdjęć chyba satynowe, srebrne felgi podobały mi się bardziej
soolek Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Pierwsza odsłona.. Auto mi znane, więc nie będę się silił na poezję.. Ale nowa felga chyba niezbyt mi leży Może na żywo wygląda koks, ale ze zdjęć chyba satynowe, srebrne felgi podobały mi się bardziej Na żywo jest
musti Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Autko na zdjęciach i na żywo jest zajebiaszcze Kokos :oklaski: za mody bo z ubogiej wersji wyszło teraz na bogato
Flyer Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Nowe fele wygladaja super na zywo. Zdjecia nie oddaja efektu... szkoda tylko, ze kapec 255
kokos Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 fura dlugo sie czailes zeby wrzucic na forum fajna gleba jakie springi tam masz? napiałem KONI SPORT fajna gleba jakie springi tam masz? EIBACH PRO KIT o ile dobrze pamiętam Auto sliczne tylko silnik nie ten WAL SIE NA CYCE przez przypadek go nie kupilem dzieki ogólnie
Pucek Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Kokos, graty z takiej serii tak fajny wozik
mystic.pl Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Po prostu przepiękna (ten kolor miałem w swojej B6) Mody na najlepszym poziomie, widać, że wszystko robione z głową i przemyślane Co za końcówki tam wstawiłeś ? Ori audi czy jakieś inne, jaką mają średnicę ?
Kolkov Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 fura miodek te chromy tylko nie pasują teraz, ciekawe czy da radę zrobić jak w moskalskiej esie, coś w stylu szadoł lajn
moskal Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 WAL SIE NA CYCE ok , to sie wypowiem juz na poważnie , gdybym miał taka fure tylko przynajmniej 1.8T ofkoz to przy takich za***istych felach az sie prosi o wyebanie wszystkich chromów na korzyść black matt'a tj. obwódka grilla i środki lamp w chromie zostawiłbym tylko znaczek na grillu ogólnie fura koks
_Dylu_ Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Piękne autko Szkoda, że nie ma sprzedaż
wrclaguna Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ladna sztuka :> i plany spoko ciekawe ile wyjdzie po korekcie
GILI Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Miód malyna. Mam ten sam kolor i bez chromów w okół szyb wygląda lepiej Spryski pod bix.... ..i tak jest piękna
Młody_drog Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Piękne auto, fele właśnie moim zdaniem za***iste
Rekomendowane odpowiedzi