Flyer Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Nie Musisz obejrzec caly 3ci sezon Losta zeby go ocenic... Pierwsze odcinki zawsze nie sa najlepsze, dopiero w trakcie akcja sie rozkreca. Z Invasion tez bylo tak samo, poczatek byl taki sobie, ale dopiero po 10tym odcinku naprawde akcja zaczela sie fajnie rozwijac i milo wspominam ten serial. Szkoda, ze amerykancy go udupili.
Gość spedyt Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 ja znam tylko Klossa, Czterech pancernych, alternatywy i 'stawiam na Tolka Banana' Do tej listy jeszcze Zmienników, a reszta w TV to strata czasu jaki można przeznaczyć na forum
ykk Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Nie ma to jak klasyka ---> Miasteczko Twin Peaks..
schiller Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 reszta w TV to strata czasu jaki można przeznaczyć na forum dalatego ogladam tylko 1
m@riucha Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 To obejrzyj bo pomimo ze trwa ok 4,5h to jest fajny. Co do amerykańców to oni udupiają większość fajnych seriali, tzn te które podobają się reszcie świata. Np. Jericho skasowali bo przecież w USA nie może zdarzyć się taka sytuacja. Zapomniałem napisać że moim Nr. 1 od kilku tygodni jest Californication z Duchovnym w roli głównej, serial raczej dla dorosłych, dużo scen rozbieranych ale teksty lecące w nim są super
Kaśka Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Moimi typami są CSI i to wszystkie miasta. W innym klimacie utrzymany serial, ktory moim zdaniem rewelacja to "Chirurdzy", a w oryginale "Grey's Anatomy".
Norbi TDI Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Najlepszy serial to Kompania Braci :th: :th: :th: ale doceniam inne gatunki filmoteki
audia4s4 Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 ,,Zmiennicy'' :> i ostatnio ,,Odwróceni'' szkoda ze sie skończyli
Gość rob Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 ja stawiam na komedie : przyjaciele, frasier, wszyscy kochają raymonda, on, ona i dzieciaki, wikarzyca, mała brytania czy kultowy latający cyrk monty pythona
NIUNIAA4 Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Ja tam stawiam na bajki "Włatcy móch" sa najlepsi!!!
grabalaba Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 A dlaczego nikt nie wspomniał "Mody na sukces" - nie mówcie, że nie oglądacie :polew:
krzyniek Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 ,,Zmiennicy'' :> i ostatnio ,,Odwróceni'' szkoda ze sie skończyli +jeszcze "oficer", "oficerowie" a teraz ma byc jakiś nowy chyba na polsacie w czwartki nie pamietam tytułu[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2007, 19:54 _________________________________________________ A dlaczego nikt nie wspomniał "Mody na sukces" - nie mówcie, że nie oglądacie :polew: bo nikt nie chce wchodzić w "tysiące" (odcinków)
ykk Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Jak juz mowa o wszystkich serialach. To oczywiscie South Park! a z Polskich to ostatnio spodobala mi sie "Ekipa" bardzo fajnie jest zrobiona..
Flyer Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Oficer i Oficerowie - polecam rowniez. Ekipe tez obejrzalem zupelnie przez przypadek i moze byc ciekawa...
Lukas Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 No a Magda M. zawsze ogladalem jak wracalem ze spotu Wlasnie ogladam Skazanego 3 serie
Flyer Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Olej tego Prizon Brejka, bo to łajno, wez sie za porzadne seriale, o ktorych pisalismy wczesniej
T-żółw Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 dla mnie HEROS rulez :th: Jericho, Treshold, Prison Break OK. nie ogladalem jeszcze LOST ale 3 sezony mam pod reka, RZYM tez jeszcze nie widzialem..malo czasu na wszytko a nikt nie ogladal The Sopranos
schiller Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 oj zapomnialem o najlepszym serialu w ogole: The Simpsons tego nic nie pobije
maciekg Opublikowano 19 Września 2007 Autor Opublikowano 19 Września 2007 Po obejrzeniu prison break s03e01 stwierdzam, ze zapowiada się ciekawie. W sumie to film z taka obsadą nie moze się znudzic.
Flyer Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Żółwiu, The Rome podobno bdb, sam nie mam czasu tego wszystkiego ogladac...
Rekomendowane odpowiedzi