ponczor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Vikings opowiada o historycznej postaci Ragnarze Lothbroku, który prowadził podboje Wikińskie na zachodnie ziemie (Anglię) i takietam ;-) Polecam!
Kamyk Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Kamyk napisałR7 JAREK napisałslo napisałCo oglądać po Breaking Bad ?walnąłem 5 sezonów w dwa tygodnie - aż szkoda że nie ma więcej ja wczoraj zaczalem sezon 2no jakos tak doopy nie urywa, jak House of Cardsdam mu jeszcze chwile....co to brak pilki noznej robi z czlowiekiem Wg mnie też początek był słaby, ale jak się rozkręcił to rewelacja. no i Breaking Bad skończone dobry serial, można obejrzeć co prawda potem już przeciągali strunę, ale jakoś tam to wszytko zgrabnie się zakończyło dobrze że bez flagi juesej na 2. planie także od jutra - no coś trzeba będzie znaleźć Homeland ?
Tzieland Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Vikings opowiada o historycznej postaci Ragnarze Lothbroku, który prowadził podboje Wikińskie na zachodnie ziemie (Anglię) i takietam ;-) Polecam! Wie ktoś czy będzie więcej niż 2 serie? Bo ktos znajomy mi mówił, że nie nakręcą więcej
dean Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Brooklyn 9-9 i Silicon Valley całkiem niezłe komediowe
ponczor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Vikings opowiada o historycznej postaci Ragnarze Lothbroku, który prowadził podboje Wikińskie na zachodnie ziemie (Anglię) i takietam ;-) Polecam! Wie ktoś czy będzie więcej niż 2 serie? Bo ktos znajomy mi mówił, że nie nakręcą więcej już kręca 3 sezon ;-) jakoś na początku 2015 będzie ;-)
snajper1998 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 skad ciagniecie seriale , od momentu jak wrzko padlo mam problem , zostal exsite ale srednio go lubie
vp-tdi Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 skad ciagniecie seriale poco sciagac ( nie legalne ) jak za darmo w tv leci
Pulpit Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 shameless polecam ostatnio sobie maratonik zrobiłem i bardzo spoko serial house of cards teraz oglądam i też robi robote jeśli ktoś nie oglądał, a lubi seriale i ma czas nadgonić to ja polecam that's 70 show, enturage, breaking bad, californication, sons of anrchy, american horror story, 666 park avenue, river, black mirrors, two and a half men, anger menagment, dexter, arrow.... i masa innych seriali, kiedyś oglądałem maniakalnie i w każdy serial można się wkręcić i będzie się go oglądało. Teraz house of cards oglądam i wydaję mi się że jest opór http://www.filmweb.pl/serial/House+of+Cards-2013-620036 8,7/10 przy 44 tyś głosów to coś znaczy
dean Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 ja teraz zacząłem Chicago Fire, fajny serial
Tzieland Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Panowie a orientuje sie ktos skad mozna zassac South Park?
e2rd-85 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Już ruszył nowy sezon American Horror Story http://www.filmweb.pl/serial/American+Horror+Story%3A+The+Freak+Show-2014-703003
Bartollo Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Ja tam cisnę Arrow i The walking dead akurat na dniach nowe sezony sie zaczynają
Gregorski3 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Ja tez czekam na trzeci sezon Arrow. Teraz dla zabicia czasu oglądam Przekraczając granice.
Kamyk Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 jest juz 5 (podobno ostatni) Boardwalk Empire
masterp84 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 szukam serialu Melissa and Joey sezon 3 po polsku może ktoś ma jakiś namiar, jest na yt, ale tylko wersja english, leciał na comedy central family tylko zakończyli na 16 odcinku s.3 a jest 37 odc., może były jakieś wydania na dvd?
Kaju77 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Mega wciągnął mnie Chicago Fire...na bieżąco lecę 3 sezon☺
Gregorski3 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Ja teraz Czarną listę obczajam. Pierwszy sezon całkiem fajny drugi zaczyna lecieć w tv ale już ciut słabszy.
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 jest juz 5 (podobno ostatni) Boardwalk EmpireSzału nie robi. Jak dla mnie tylko pierwsza seria miała klimat. Teraz zaczynam oglądać Pacyfik:kox:Moja ulubiona tematyka. Produkcja Tom Hanks i Spielberg:kox:Tapnięte z SGS5
Rekomendowane odpowiedzi